Πρωτοφανές περισταστικό με βιασμό άστεγης στα Πετράλωνα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 09:57 Πρωτοφανές περισταστικό με βιασμό άστεγης στα Πετράλωνα

Δεν έφθανε όμως αυτό, καθώς την «φυλάκισε» μέσα στο διαμέρισμα επιδιώκοντας να την μετατρέψει σε ερωτικό του υποχείριο.

Η «προσφορά βοήθειας» σε μία άστεγη κατέληξε στην  «φυλάκιση» και τον βιασμό της! Το δείγμα απανθρωπιάς εκδηλώθηκε και καταγράφηκε πριν από περίπου δέκα ημέρες στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 45χρονης από την Φινλανδία, ένας 56χρονος από το Ιράκ, βλέποντάς της να κοιμάται στον δρόμο, προσφέρθηκε να την φιλοξενήσει. Η Μίνα, δέχθηκε προκειμένου να ξεφύγει για λίγο από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης στους δρόμους, σε πλατείες, πάρκα και παγκάκια της περιοχής.

Όλα ξεκίνησαν στις 17 Σεπτεμβρίου, όταν η 45χρονη πήγε στο σπίτι του «φιλεύσπλαχνου» άνδρα, στην οδό Καλλιρόης. Εκεί διαπίστωσε ότι ο «σωτήρας» της δεν είχε αγνές προθέσεις αλλά η βοήθειά του ήταν με «ερωτική αντικαταβολή». Άρχισε να την πιέζει να συνευρεθούν ερωτικά, με εκείνη να μην ανταποκρίνεται, όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς.

Παρά τη σθεναρή αντίδρασή της όμως, ο 56χρονος κατάφερε να την ακινητοποιήσει και τελικά να την βιάσει. Δεν έφθανε όμως αυτό, καθώς την «φυλάκισε» μέσα στο διαμέρισμα επιδιώκοντας να την μετατρέψει σε ερωτικό του υποχείριο. Μετά από ένα 24ωρο, τα μεσάνυχτα της επόμενης ημέρας, όταν ο δράστης κοιμόταν, η Μίνα κατόρθωσε να ξεφύγει και να απευθυνθεί στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πετραλώνων.

Λίγο αργότερα προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη, ο οποίος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για βιασμό και παράνομη κατακράτηση, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον Ανακριτή.         

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση