Λίγες ώρες κράτησε το "αντάρτικο" Τσιρώνη και Δημαρά! Πως τους έπεισαν να ψηφίσουν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 14:28 Λίγες ώρες κράτησε το "αντάρτικο" Τσιρώνη και Δημαρά! Πως τους έπεισαν να ψηφίσουν
Ακόμα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός επιστρατεύθηκε για να πεισθούν ο υπουργός του κ. Τσιρώνης και ο βουλευτής Γιώργος Δημαράς να ψηφίσουν την μεταβίβαση ΕΥΔΑΠ και ΕΥΔΑΘ στο υπερταμείο.
 
Αλέξης Τσίπρας, Αλέκος Φλαμπουράρης και Ευκλείδης Τσακαλώτος είδαν τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη και τον βουλευτή Γιώργο Δημαρά στο Μέγαρο Μαξίμου και τους έπεισαν ότι όλα όσα κατήγγειλαν νωρίτερα δεν ισχύουν. Έτσι, ακόμα ένα θρίλερ είχε αίσιο τέλος και οι "Οικολόγοι" πείσθηκαν και παρά το μανιφέστο του ίδιου το κόμματός τους θα πούν "ναι" το βράδυ στην ψηφοφορία.
 
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας (26/09/2016) όταν η διαφωνία των δύο βουλευτών της πλειοψηφίας έγινε και επίσημα γνωστή με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα των Οικολόγων Πρασίνων με την απόφαση του Πολιτικού τους Συμβουλίου που αναφέρει ότι «το νερό είναι αναπαλλοτρίωτο δημόσιο αγαθό», «είναι με απόφαση του ΣτΕ κοινό αγαθό και η αξιοποίησή του – διανομή του θα πρέπει να είναι δημόσια» γι αυτό και «Οι Οικολόγοι Πράσινοι και βουλευτές μέλη τους ψηφίζουν ΟΧΙ στο άρθρο του Πολυνομοσχεδίου που ρυθμίζει τη μεταβίβαση των μετοχών του Δημοσίου σε ΕΥΔΑΠ και ΕΥΔΑΘ».
 
Η δήλωση – απόφαση αυτή των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ εκ των οποίων ο ένας είναι και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος δημιούργησε πονοκέφαλο στο Μαξίμου αφού οι υπόλοιποι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιόντουσαν γιατί δεν επιτρέπεται και σ' εκείνους η κατά συνείδηση ψήφος.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση