Ανήλικος σε σπείρα που «έγδυσε» ανεγειρόμενη οικοδομή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 19:28 Ανήλικος σε σπείρα που «έγδυσε» ανεγειρόμενη οικοδομή

Οι δράστες ηλικίας 31, 20 , 23 και 15 χρόνων πιάστηκαν στα πράσα αργά το βράδυ της Τετάρτης, όταν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. τους τσάκωσαν να φορτώνουν στο φορτηγό του 31χρονου τα πλακάκια που είχαν ξηλώσει από την οικοδομή

Μέσα στη νύχτα πήγε να... «γδύσει» μια ανεγειρόμενη οικοδομή στο Αγρίνιο μια τετραμελής σπείρα νεαρών στην οποία συμμετείχε και ένα ανήλικο αγόρι, το οποίο άθελά του πήρε στο λαιμό τους και τους γονείς του που θα κληθούν να πληρώσουν για τα καμώματά του!

Οι δράστες ηλικίας 31, 20 , 23 και 15 χρόνων πιάστηκαν στα πράσα αργά το βράδυ της Τετάρτης, όταν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. τους τσάκωσαν να φορτώνουν στο φορτηγό του 31χρονου τα πλακάκια που είχαν ξηλώσει από την οικοδομή! Ως εκείνη τη στιγμή, είχαν βάλει στην καρότσα 110 πλακάκια άγνωστης αξίας.

Τα πλακάκια επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη του κτιρίου και το φορτηγό κατασχέθηκε, ενώ τα μέλη της σπείρας προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου. Ο 41χρονος πατέρας και η 37χρονη μητέρα του 15χρονου  αναζητούνται για να συλληφθούν, καθώς κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

ProtoThema

Προσαρμοσμένη αναζήτηση