Εμμένει ο Βερναρδάκης:Φασίστας ο πρόεδρος των Παραολυμπιονικών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 12:30 Εμμένει ο Βερναρδάκης:Φασίστας ο πρόεδρος των Παραολυμπιονικών

Συνέχεια στην κόντρα του με τον πρόεδρο των Ελλήνων Παραολυμπιονικών, Σίμο Παλτσανιτίδη, τον οποίο είχε χαρακτηρίσει «φασιστάκι της πλάκας», δίνει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χριστόφορος Βερναρδάκης.

 

 

Ο κ. Βερναρδάκης, επανέρχεται μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook αναρτώντας ένα κείμενο του συντρόφου του Θέμη Δημητρακόπουλου με τίτλο «Η ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΩΣ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΜΟ [;]» σημειώνοντας πως «Το τελευταίο σχόλιό μου για τον φασίστα από την Χίο είναι η κοινοποίηση του παρακάτω κειμένου του σ. Θέμη Δημητρακόπουλου».
 
Στο κείμενο χαρακτηρίζεται εκ νέου ο πρόεδρος των Ελλήνων Παραολυμπιονικών «απροκάλυπτα φασίστας, ρατσιστής και ψεκασμένος» και σημειώνεται πως «καμιά αναπηρία, καμιά σωματική υστέρηση δεν μπορεί να γίνεται άλλοθι και συγχωροχάρτι για τις όποιες φασιστικές, ρατσιστικές απόψεις».
 
«Όποιος αμφιβάλλει, ας μπει στην προσωπική σελίδα του παραολυμπιονίκη από τη Χίο για να διαπιστώσει του λόγου το αληθές: υβριστής των προσφύγων και των μεταναστών, υβριστής των ''προδοτών'' πολιτικών συλλήβδην, υβριστής του πρωθυπουργού και του αρμόδιου υπουργού για το Μεταναστευτικό, θερμός οπαδός των λογής θεωριών συνωμοσίας, με δυο λέξεις: χρυσαυγίτικος λόγος εκατό τοις εκατό!» σημειώνει ο συντάκτης του κειμένου.
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση