Κυβέρνηση: Δεν είναι προτεραιότητα ο ανασχηματισμός

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 15:01 Κυβέρνηση: Δεν είναι προτεραιότητα ο ανασχηματισμός
Κάποιες πληροφορίες ήθελαν τον ανασχηματισμό να γίνεται μέσα στην εβδομάδα. Αλλά αυτή τελείωσε (εθνική επέτειος αύριο, δεν... μετράει). Κάποιοι πιστεύουν πως μπορεί να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Εδώ ανασχηματισμός, εκεί ανασχηματισμός, που είναι ο ανασχηματισμός; Για την ώρα μόνο στο... μυαλό του Αλέξη Τσίπρα. Και εκεί θα... μείνει σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές. Η απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες φαίνεται να έχει "παγώσει" το Μαξίμου. Και μαζί το χρόνο του ανασχηματισμού.

«Δεν είναι στις προτεραιότητες της κυβέρνησης ο ανασχηματισμός» αναφέρουν πηγές από το Μαξίμου και όλο... νόημα σημειώνουν ότι «αυτή τη στιγμή υπάρχουν θεσμικά ζητήματα που πρέπει να ρυθμιστούν». Σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές, από αυτό προκύπτει ότι ο σχεδιασμός για ανασχηματισμό δεν αναμένεται να ξεδιπλωθεί άμεσα, δηλαδή τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Υπό τα παραπάνω δεδομένα, ο ανασχηματισμός «πάει πίσω», όπως ανέφεραν οι κυβερνητικές πηγές.

Ποιο είναι λοιπόν το πιθανότερο σενάριο για το πότε θα γίνει ο ανασχηματισμός; Μετά το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης. Το πότε θα γίνει αυτό, κανείς δεν το ξέρει...

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, avgi.gr, newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση