''Με βίασαν διαδοχικά και με παράτησαν γυμνή - Συγγενής μου ο ένας εκ των δύο''

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 10:29 ''Με βίασαν διαδοχικά και με παράτησαν γυμνή - Συγγενής μου ο ένας εκ των δύο''

Με δάκρυα στα μάτια παρακαλούσε να τη λυπηθούν αλλά οι δράστες δεν έκαναν πίσω. Η 28χρονη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα έζησε. Αίσθηση από την κατάθεση της αδερφής της...

«Η αδερφή μου λέει ψέμματα, δεν τη βίασαν!», αυτό κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου η αδερφή της 28χρονης κοπέλας για την υπόθεση του βιασμού με κατηγορούμενους δυο νεαρούς άνδρες τον Ιούλιο του 2013. Το δικαστήριο ζήτησε τη βίαιη προσαγωγή της αδερφής της παθούσας καθώς είναι βασική μάρτυρας και αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς της 28χρονης περί βιασμού. Η μάρτυρας κατέθεσε πως κατά την άποψη της, η αδερφή της ψεύδεται και δεν πιστεύει ότι έχει βιαστεί σημειώνοντας πως η ίδια δεν είναι δικαστής. Μάλιστα, τόνισε πως η 28χρονη δε θα μπορούσε καν να σκεφτεί όλα αυτά περί βιασμού και θεωρεί πως η κοπέλα καθοδηγείται από το οικογενειακό περιβάλλον του συζύγου της.

Η μάρτυρας ακόμα είπε πως δεν ξέρει αν η αδερφή της είχε ερωτική σχέση με τον έναν εκ των δύο αντρών που κατηγορούνται αλλά γνωρίζει πως οι δυο τους αντάλλαζαν ερωτικά μηνύματα με την ίδια να την προτρέπει να σταματήσει για να μη βρει κανένα μπελά, όπως είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή η 28χρονη ανέφερε ότι όταν οι δυο άνδρες την προσέγγισαν τους παρακαλούσε να την αφήσουν και να λυπηθούν τα παιδιά της και την ντροπή που θα προκαλούσε αυτό στην οικογένεια της. Η ίδια ανέφερε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος την καθήλωσε ενώ στη συνέχεια την βίασαν διαδοχικά εγκαταλείποντας τη στη συνέχεια γυμνή. Η ίδια επέστρεψε στο σπίτι της σε τραγική κατάσταση περνώντας ώρες μέσα στο μπάνιο και προσπαθώντας όπως ανέφερε να βγάλει από πάνω της το στίγμα που ένοιωθε ότι τη σημάδευε. Μάλιστα όπως σημείωσε δεν άφηνε τα παιδιά της να την πλησιάσουν γιατί αισθανόταν βρώμικη.

Συμπλήρωσε ότι στη συνέχεια ανέπτυξε τάσεις αυτοκτονίας και μάλιστα έκανε μια απόπειρα και νοσηλεύτηκε για 1 βδομάδα στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.  Η ίδια ανέφερε ότι τους αναγνώρισε αμέσως καθώς με τον έναν έχουν συγγενική σχέση (ο αδερφός του έχει παντρευτεί την αδερφή της) αλλά επειδή γνώριζε ότι ήταν αδίστακτοι δεν προχώρησε αμέσως στην καταγγελία τους. Ωστόσο με την παραίνεση του προσωπικού της Ψυχιατρικής αποφάσισε να ξεπεράσει τον φόβο της και να μιλήσει αποκαλύπτοντας τα ονόματα στην ανακρίτρια. Η δίκη διεκόπη για τις 20 Δεκεμβρίου.

Πηγή: cretalive.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση