Θρήνος: Τρεις φίλοι βρέθηκαν νεκροί - Πως έγινε το κακό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 07:15 Θρήνος: Τρεις φίλοι βρέθηκαν νεκροί - Πως έγινε το κακό

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε σχετικά με την εξαφάνιση τριών νέων ανδρών βυθίζοντας σε πένθος την τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης.

Οι φίλιοι ηλικίας 30 - 40 ετών αγνοούνταν από το περασμένο Σάββατο. Τελευταία φορά τους είχαν δει σε ένα ουζερί της πόλης.

Επειδή οι τρεις τους, συνήθιζαν να κάνουν βόλτες το λιμάνι της πόλης, σύμφωνα με το reportal.gr, οι Αρχές είχαν επικεντρώσει τις έρευνες τους στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ωστόσο, τελικά η δυσσάρεστη λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης τους ήταν λίγο πιο μακριά, στο ρέμα της Ειρήνης και όλα δείχνουν τροχαίο δυστύχημα.

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι Αρχές της Αλεξανδρούπολης το πρωί της Τρίτης (06.12.2016), όταν ανέσυραν τρεις νεκρούς άντρες από το ρέμα Ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή του Μαΐστρου στην Αλεξανδρούπολη.

Οι σοροί των ανδρών θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατός τους οφείλεται σε πνιγμό και υποθερμία, αφού το αυτοκίνητο βρέθηκε αναποδογυρισμένο μέσα στο ρέμα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση