Μύκονος: Απόφαση ανατροπή για τον ξυλοδαρμό του Βαγγέλη Πέππου σε γνωστό beach bar [vid]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 10:27 Μύκονος: Απόφαση ανατροπή για τον ξυλοδαρμό του Βαγγέλη Πέππου σε γνωστό beach bar [vid]

Την ώρα που ο Βαγγέλης Πέππος παραμένει σε κώμα, βγήκε η απόφαση για τον άγριο ξυλοδαρμό του. Το σχόλιο της γυναίκας του άτυχου Κύπριου πατέρα...

Στα μαλακά έπεσε ο σεκιούριτι του κλάμπ στην Μύκονο που φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά τον Βαγγέλη Πέππο. Η κατηγορία που αντιμετώπιζε ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και μετεβλήθη σε βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια, ανατρέποντας τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Ο άτυχος Κύπριος που διασκέδαζε στο κλαμπ του νησιού βρίσκεται ακόμη σε κώμα στο νοσοκομείο. Η σύντροφος του Κύπριου, Αφροδίτη Κλεάνθους, σχολιάζοντας την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Νάξου, είπε στο Star, πως κανένας από την οικογένεια δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.«Δεν περίμενε κανείς από εμάς να μετατραπεί η κατηγορία από κακούργημα σε πλημμέλημα. Για την οικογένεια ήταν πολύ βαριά η απόφαση του δικαστηρίου, από κει και πέρα η δικαιοσύνη ξέρει καλυτέρα από εμάς», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Κλεάνθους.

Ο Βαγγέλης Πέππος βρίσκεται σε κώμα και νοσηλεύεται ακόμα σε ιδιωτικό Θεραπευτήριο της Κύπρου. Ο τραυματισμός του συνέβη σε μπαρ της Μυκόνου στις 6 Σεπτεμβρίου του 2015 και από τότε δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή. Από την άλλη, η πλευρά του κατηγορουμένου αισθάνεται δικαιωμένη, καθώς κατάφερε να πείσει το δικαστήριο ότι δεν υπήρχε πρόθεση να τραυματίσει σοβαρά τον Βαγγέλη Πέππο. Μετά την μετατροπή του κατηγορητηρίου, η ποινή που επιβλήθηκε στον σεκιούριτι είναι φυλάκιση 5 ετών με αναστολή και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αφεθεί ελεύθερος.

Το χρονικό του άγριου ξυλοδαρμού

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 23:30 την Κυριακή 5 Σέτεμβριου. Το θύμα, μαζί με τη σύζυγό του βρίσκονταν στο μαγαζί ενώ σύμφωνα με πληροφορίες διαπληκτίστηκε με έναν Άγγλο. Το συμβάν, φέρεται να προκάλεσε την επέμβαση των σεκιούριτι του κλαμπ, οι οποίοι και έβγαλαν έξω τόσο τον 31χρονο όσο και τον Άγγλο. Όταν ο 31χρονος που εργαζόταν στο νησί ως ταπετσιέρης προσπάθησε να επιστρέψει στο κλάμπ, ο θερμόαιμος μπράβος έφθασε στο σημείο για να «καθαρίσει».

"Ο Βαγγέλης του ειπε "χαλάρωσε" και ο άλλος τον χτύπησε. Τότε οι μπράβοι τον έβγαλαν έξω και συνέχισε να φωνάζει "μην χτυπάτε".Προφανώς γυρνώντας απο την τουαλέτα πηγε να παραγγείλει. Καποιος μου ειπε οτι κορόιδεψαν την προφορά του και ετσι ξεκινησε η παρεξήγηση. Τον κανανε άχρηστο τον σήκωσαν και τον πέταξαν με το κεφάλι κάτω. Δεν ξέρω αν θα γυρίσει σπίτι ο Βαγγέλης μου. Εχει χτυπήσει στον αυχένα", λεει χαρακτηριστικά στο NewsIt.gr, με δάκρυα στα μάτια η σύζυγός του.

Πηγή: Τηλεόραση Star, cyclades24.gr, Εκπομπή Tatiana Live, newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση