Ο καθηγητής Τσουκαλάς επικεφαλής του ψηφοδελτίου και επίθεση Τσίπρα!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 23:17 Ο καθηγητής Τσουκαλάς επικεφαλής του ψηφοδελτίου και επίθεση Τσίπρα!

Ο καθηγητής, Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, θα είναι σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖA το οποίοι αναμένεται να δοθεί αύριο στη δημοσιότητα, ενώ σε εκλόγιμη θέση (μάλλον την τρίτη) θα είναι ο εκπρόσωπος Τύπου, Πάνος Σκουρλέτης.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας απόψε στην Καλαμάτα τόνισε πως η κάλπη της 25ης Ιανουαρίου θα βγάλει νικητή τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κατηγορώντας τον για «κάλπικες υποσχέσεις».

«Στις 25 του Γενάρη ελληνικός λαός θα νικήσει. Η δημοκρατία θα νικήσει. Η αξιοπρέπεια θα νικήσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα νικήσει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, σημειώνοντας πως ήρθε η στιγμή να μπει τέρμα στην ανθρωπιστική καταστροφή και να μπει η Ελλάδα σε μια πορεία ανάκαμψης, δημοκρατίας, και αξιοπρέπειας".

"Φτάνει πια με το καθεστώς της φτώχειας, της ανεργίας, και της απόγνωσης. Φτάνει με τις εθνικές ταπεινώσεις. Φτάνει με τις δημοκρατικές εκπτώσεις. Φτάνει με τα ψέματα και τις κάλπικες υποσχέσεις. Φτάνει με το παλιό και το φθαρμένο, ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.και κατηγόρησε, παράλληλα, την κυβέρνηση Σαμαρά για ψέματα και «κάλπικες υποσχέσεις».

Ο κ. Σαμαράς χθες άλλαξε τροπάρι, είπε ο κ.Τσίπρας. «Αφού είδε ότι δεν κερδίζει τίποτα παριστάνοντας τον μπαμπούλα και φοβερίζοντας τον κόσμο, άλλαξε στη μέση της καμπάνιας στρατηγική. Αφού είδε ότι απομονώνεται σε όλη την Ευρώπη και δεν μπορεί να πείσει κανέναν με τις ανόητες φοβέρες περί Grexit, άλλαξε στρατηγική. Και το γύρισε το γύρισε στις γνώριμες για εκείνο κάλπικες προεκλογικές υποσχέσεις» υπογράμμισε.

Ανδρέας Μαραθιάς

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση