Την πέρασε για νεκρή και την πέταξε σε κανάλι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015 15:41 Την πέρασε για νεκρή και την πέταξε σε κανάλι

Μια σοκαριστική υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας εξιχνίασε η ασφάλεια Θεσσαλονίκης μετά τον εντοπισμό μιας 34χρονης με βαριά τραύματα από διερχόμενη οδηγό στην περιοχή της Χαλκηδόνας.

Η άτυχη γυναίκα διεκομίσθη αρχικά στο τοπικό κέντρο υγείας με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, στην τραχηλική και μετωπιαία χώρα. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 34χρονη είχε εγκαταλειφθεί πριν από ένα μήνα σε αρδευτικό κανάλι από άγνωστο, ο οποίος την είχε παραλάβει με το αυτοκίνητό του από την οδό Γιαννιτσών με σκοπό την ερωτική συνεύρεση.

Την ώρα που κινούνταν προς την περιοχή του Δενδροποτάμου, ο δράστης, με τη χρήση μεταλλικού αντικειμένου, της επιτέθηκε απρόκλητα, καταφέροντάς της πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι. Πεπεισμένος ότι η γυναίκα είχε εκπνεύσει, τη μετέφερε στην περιοχή της Χαλκηδόνας και αφού την έριξε σε αρδευτικό κανάλι απομακρύνθηκε με το όχημά του.

Η αστυνομία εντόπισε τον 27χρονο δράστη στην Αθήνα κατά την προσαγωγή του στο τμήμα ασφαλείας Ομονοίας μετά από απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του δράστη, εντοπίστηκε ένας μεταλλικός σωλήνας, ο οποίος καθ΄ομολογία του ιδίου αποτέλεσε το όργανο της επίθεσης.

enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση