Αρτέμης Σώρρας: Τα ομόλογα, ο εισαγγελέας και τα 600 δισ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2017 17:56 Αρτέμης Σώρρας: Τα ομόλογα, ο εισαγγελέας και τα 600 δισ
Ο Αρτέμης Σώρρας μπήκε στη ζωή μας γύρω στο 2012 και από τότε έχουν γραφτεί πολλά κεφάλαια γύρω από το όνομά του.

Τελευταίο, είναι η αποκάλυψη που κάνει το liberal.gr σύμφωνα με την οποία, εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος επικεφαλής μεγάλου ασφαλιστικού ταμείου, επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων που ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με ομόλογα του Aρτέμη Σώρρα.

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά:

Όσα ξέρουμε και έχουμε καταφέρει να μάθουμε για τον Αρτέμη Σώρρα

Ο άνθρωπος αυτός, στον οποίο πιστεύει πλέον πολύς κόσμος λένε ότι γεννήθηκε το 1966 στην Πάτρα. Η επαγγελματική του δραστηριότητα δεν είναι και τόσο εξακριβωμένη. Αλλοι τον ήθελαν ιδιοκτήτη μάντρας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Αλλοι, ιδιοκτήτη παιδότοπου. Άλλοι λένε ότι είχε στο παρελθόν περιπέτειες με την δικαιοσύνη. Ο τόπος διαμονής του δεν είναι και πολύ γνωστός. Στην επίσημη ιστοσελίδα με το όνομά του, δηλώνει κάτοικος Πατρών. Δηλώνει επιχειρηματίας με μεγάλη πείρα σε πολλούς τομείς... Έχει όπως αναφέρει επι λέξει: «Κατέχει ένα ολοκληρωμένο οικονομικό χαρτοφυλάκιο συσσωρευμένου πλούτου, καταχωρημένων και πλήρως επικυρωμένων περιουσιακών στοιχείων μερικα εκ των οποίων προέρχονται από κληρονομία και άλλα επι των οποίων έχει αμετακλήτως εκχωρηθεί η απόλυτη εξουσία και η πλήρης διαχείριση συνάμει συμβολαιογραφικών πληρεξουσίων εις αυτόν»..

Δηλώνει: «...φορέας της κρατικής εξουσίας και ενεργεί ως ο νόμιμος πληρεξούσιος - εκπρόσωπος και θεματοφύλακας της κυρίαρχης βούλησης του ελληνικού έθνους εις την Ελλάδα και στο εξωτερικό η οποία του εκχωρήθηκε αμετακλήτως δυνάμει του συμβολαιογραφικού πληρεξουσίου με αρ. 6.157/12.09.2013 εκ του δήμου υπογράφοντος του δημάρχου κατόπιν ομόφωνης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου».

Μεταξύ πολλών άλλων δηλώνει Πρόεδρος του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» και του οργανισμού «Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» και πολλών άλλων φορέων στο εξωτερικό...

Δηλώνει επίσης έλλην πολεμιστής και ζητάει αν λέει ψέμματα να τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα... Το κρεμάσουν είναι σε εισαγωγικά...

Εχει 207 γραφεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό τα οποία ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια.

Όλα αυτά γιατί μια ωραία πρωία του 2012 και εν μέσω κρίσης ο Αρτέμης Σώρρας εμφανίστηκε λέγοντας ότι έχει δημιουργήσει μια ΜΚΟ με την ονομασία  END (End National Debt - Τέλος Δημόσιου Χρέους) και λέγοντας επίσης ότι είχε ήδη καταθέσει 600 δισ. για την Ελλάδα και 50 δισ. δολάρια για την Κύπρο σε τράπεζες του Τορόντο και του Οντάριο του Καναδά αντίστοιχα ώστε να εξαγοράσουν το δημόσιο χρέος.

Στις 30 Σεπτεμβρίου του 2012 ο Αρτέμης Σώρρας και συνεργάτες του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας έδιναν συνέντευξη Τύπου στην οποία ανέφεραν ότι είχαν φέρει 514 δισ. στην ελληνική κυβέρνηση πριν το μνημόνιο με τον όρο ότι για να πάρει η κυβέρνηση αυτά τα χρήματα, θα έπρεπε να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους και να αποδοθούν ευθύνες σε όλους τους υπαιτίους διαχρονικά.

Από το 2012 μέχρι σήμερα έχουν γίνει πολλά. Οι απελπισμένοι αυτής της χώρας που θέλουν περισσότερο από κάποιους άλλους να πιαστούν από κάτι πιστεύουν σε όλα τα παραπάνω.

Και ήρθε το 2013 ένα δημοσίευμα του ΕΘΝΟΥΣ το οποίο ανέφερε ότι : «Προϊόν απάτης και δόλου, είναι τα χρεόγραφα των εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων, με τα οποία ο Αρτέμης Σώρρας και η παρέα του θα έσωζαν την Ελλάδα».

Έγραφε το ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ:

«Στις 5 Απριλίου 2013, και σύμφωνα με τα αποκλειστικά έγγραφα που παρουσιάζει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής», το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αίτημα των ελληνικών Αρχών (στις 29 Μαρτίου 2013), που διερευνά τους εθνοσωτήρες, απάντησε ότι τα χρεόγραφά τους δεν είναι έγκυρα, οι λογαριασμοί στους οποίους αναφέρονται δεν υπάρχουν και ότι σε κάθε περίπτωση η διακίνησή τους πρέπει να κινητοποιήσει τον εισαγγελέα.

Μεγάλη έρευνα που διεξάγεται στην ευρύτερη πολιτεία της Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, βγάζει πλέον... στον αφρό, την απάτη του Ελληνα υπηκόου Αρτέμη Σώρρα και του Ελληνοαμερικανού Μανώλη Λαμπράκη, της περίφημης Οργάνωσης Εnd National Debt (το τέλος του χρέους), που με το πακέτο 600 δισ. δολαρίων, που διατείνονται ότι έχουν..., θέλουν να σώσουν τη χώρα! Φάκελος 670 σελίδων βρίσκεται στα χέρια του κ. Γιώργου Γιαλτουρίδη, οικονομολόγου και επιχειρηματία στον τομέα του Risk solutions, τμήματος του Τειρεσία στη Βοστώνη, όπου αποκαλύπτεται ξεκάθαρα με επίσημα στοιχεία η απάτη που έχει στηθεί από τους Σώρρα-Λαμπράκη.

Οι ελληνικές Αρχές ρώτησαν: «Τα λεφτά υπάρχουν;» και οι αμερικανικές απάντησαν: «...Δεν υπάρχουν». Στον αμερικανικό Τειρεσία της Μασαχουσέτης έχουν φθάσει έγγραφα που αποδεικνύουν ότι τα 600 δισ. εμπεριέχονται σε πλαστά χρεόγραφα που έχει τυπώσει και διακινεί ένας πρώην δικηγόρος ονόματι Στίβεν Λούις Γουόσνι.

Ο εκδότης και υπογράφων τα ομόλογα είναι κάτοικος της πολιτείας της Ουάσιγκτον και το 2003 διεγράφη ως ανίκανος να ασκήσει δικηγορία, από τον Δικηγορικό Σύλλογο της πολιτείας, με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της πολιτείας, που φιλοξενείται στον επίσημο δικτυακό τόπο του συλλόγου.

Μετά την αργία του λοιπόν, «είχε τη φαεινή ιδέα» ή άλλως πρόκειται για τη λεγόμενη «θεωρία του αχυρανθρώπου», να αποδώσει σε αμερικανική εταιρεία με τον τίτλο «UNITED STATES» που εδρεύει στην Ουάσιγκτον, την έκδοση χρεογράφων, τα οποία φέρονται να ενσωματώνουν χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών... έναντι διαφόρων που τα χρησιμοποιούν!»

ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα λοιπόν το liberal.gr, αποκαλύπτει ότι εισαγγελέας ζητεί να εξεταστεί αν επικεφαλής ασφαλιστικού ταμείου έχει τελέσει αδίκημα και αν πρέπει να τιμωρηθεί αφού δεν δέχτηκε αιτήσεις ασφαλισμένων που ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με ομόλογα του Aρτέμη Σώρρα!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα:

«Εισαγγελέας της Βόρειας Ελλάδας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος επικεφαλής μεγάλου ταμείου του δημοσίου, επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων που ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με … ομόλογα του τρισεκατομμυριούχου Σώρρα!

Μετά από την απόφαση Κόλαφο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία τα λεφτά του Αρτέμη Σώρρα είναι … υπαρκτά και η οποία απόφαση είναι … αμετάκλητη, έρχεται τώρα μία νέα περιπέτεια – πρόκληση για τις δυνάμεις της κοινής λογικής. Εισαγγελέας ζητά να εξεταστεί αν ο επικεφαλής ασφαλιστικού ταμείου έχει τελέσει αδίκημα και αν πρέπει να τιμωρηθεί (ευτυχώς με απόλυση και όχι με λιθοβολισμό), επειδή δεν δέχτηκε τα … ομόλογα του Σώρρα.

Ένα ολόκληρο κράτος διασύρεται καθημερινά. Για την ακρίβεια εξευτελίζεται με τις ίδιες του τις πράξεις. Δημόσιοι λειτουργοί είναι αυτοί που αναλαμβάνουν το βάρος της απενεχοποίησης μιας απίστευτης απάτης σε βάρος ενός δοκιμαζόμενου από την κρίση λαού. Σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα θα είχαν επέμβει οι κρατικοί μηχανισμοί για να αποκαταστήσουν την τάξη και την Δικαιοσύνη. Στην Ελλάδα συμβαίνει το εντελώς αντίθετο! Εγκαλούνται δημόσιοι λειτουργοί γιατί δεν σβήνουν τις πραγματικές οφειλές πολιτών με τα ανύπαρκτης αξίας ομόλογα του Αρτέμη Σώρρα! Είναι να παίρνει κανείς τα βουνά…».

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση