Νέα στοιχεία για το διαμελισμένο πτώμα κοριτσιού - Η ηλικία και η τραγωδία που του στοίχισε τη ζωή!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 11:34 Νέα στοιχεία για το διαμελισμένο πτώμα κοριτσιού - Η ηλικία και η τραγωδία που του στοίχισε τη ζωή!

Μπροστά στο φρικτό θέαμα βρέθηκαν τα στελέχη του Λιμεναρχείου Χίου, όταν κλήθηκαν να περισυλλέξουν διαμελισμένο πτώμα κοριτσιού, από την παραλιακή του Βροντάδου...

Σε κοριτσάκι ηλικίας περίπου ενός έτους ανήκει το πτώμα που βρέθηκε χθες, το απόγευμα, σε προχωρημένη αποσύνθεση, από στελέχη του Λιμενικού Σώματος Χίου, στην παραλιακή οδό Βροντάδου.

Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για παιδί μεταναστών, που χάθηκε στο περιστατικό της 22ας Νοεμβρίου 2014, στην περιοχή της Λέσβου. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το άψυχο κορμάκι πρέπει να βρισκόταν στη θάλασσα για περίοδο έξι έως οκτώ εβδομάδων, χρονική περίοδος που συμπίπτει με το προαναφερθέν περιστατικό.

Επειδή από το πτώμα έλειπε το κεφάλι και δεν ήταν δυνατόν να προσδιορισθεί επακριβώς η ηλικία από την οδοντοστοιχία, εστάλησαν οστά στην Αθήνα, προκειμένου να γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος ταυτοποίησης και εξακρίβωσης. Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως κάνουν λόγο για μωρό, ηλικίας ενός έτους.

Πηγή: astraparis.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση