Οι «ληστές με τα χρηματοκιβώτια» χτύπησαν πασίγνωστο εργοστάσιο πουλερικών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 18:32 Οι «ληστές με τα χρηματοκιβώτια» χτύπησαν πασίγνωστο εργοστάσιο πουλερικών

Νέο χτύπημα των «ληστών με τα χρηματοκιβώτια» καταγράφηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης αυτή τη φορά με στόχο τα γραφεία του εργοστασίου πουλερικών «Νιτσιάκος» στην οδό Αγίας Σοφίας 17 στον Ασπρόπυργο.

Πρόκειται για το τρίτο περιστατικό μέσα σε λίγα 24ωρο με στόχο επιχειρήσεις με χρηματοκιβώτια. Μόλις λίγα 24ωρα πριν είχαν γίνει στόχος τα γραφεία φαρμακευτικής εταιρίας στο Μενίδι και τα γραφεία της γαλακτοβιομηχανίας «Όλυμπος».

Στις 2.40 τα ξημερώματα της Πέμπτης πέντε άτομα με κουκούλες διέρρηξαν τα γραφεία της εταιρίας «Νιτσιάκος». Οι δράστες, σύμφωνα με την Αστυνομία, αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα, το φόρτωσαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι έρευνες συνεχίζονται από την Ασφάλεια Αττικής.

Η Ασφάλεια έχει συγκροτήσει κλιμάκια που ασχολούνται αποκλειστικά με την εξάρθρωση των συγκεκριμένων συμμοριών που χτυπούν διαρκώς επιχειρήσεις στα δυτικά και βόρεια προάστια με στόχο χρηματοκιβώτια επιχειρήσεων. Οι δράστες εκματαλλεύονται την πρόσβαση στην Εθνικό Οδό από όπου εξαφανίζονται.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση