Επιστρέφει στον Κορυδαλλό ο Άκης Τσοχατζόπουλος – Την Τετάρτη απολογείται η Βίκυ Σταμάτη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 19:15 Επιστρέφει στον Κορυδαλλό ο Άκης Τσοχατζόπουλος – Την Τετάρτη απολογείται η Βίκυ Σταμάτη

Μετά από νοσηλεία περίπου δύο εβδομάδων στο Αττικό νοσοκομείο ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζοπουλος επέστρεψε στις φυλακες Κορυδαλλού.

Οι γιατροί του νοσοκομείου έδωσαν το "πράσινο φως" για την επιστροφή του στις φυλακές την περασμένη Παρασκευή. Για το ζήτημα ο εκ των συνηγόρων του, Λεωνίδας Κοτσαλής, ανέφερε σχετικά "με απόφαση των θεραπόντων ιατρών του Α.Α. Τσοχατζόπουλου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν, ολοκληρώθηκε η παραμονή του πρώην Υπουργού στην Αγγειοχειρουργική Κλινική και εντός της ημέρας θα μεταχθεί στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού". 

Σε κάθε περίπτωση δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα μεταχθεί αύριο στο Μέγαρο του Εφετείου της Αθήνας καθώς υπάρχει περίπτωση να απολογηθεί η σύζυγος του, Βίκυ Σταμάτη. Εάν δεν είναι σε θέση να προχωρήσει η κατηγορουμένη σε απολογία τότε σειρά έχει ο πρώην Διευθυντής Εξοπλισμός του ΥΠΕΘΑ, Ιωάννης Σμπώκος.

Πριν απο λίγες ημέρες το δικαστήριο απέρριψε την τέταρτη κατά σειρά αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής (αποφυλάκισης) του πρώην υπουργού.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση