Ο Καμμένος ψάχνει επενδυτές για τα ακίνητα του Υπ.'Αμυνας στο Αμπού Ντάμπι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 19:21 Ο Καμμένος ψάχνει επενδυτές για τα ακίνητα του Υπ.'Αμυνας στο Αμπού Ντάμπι

Την ώρα που βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον έχουν βάλει στο «στόχαστρο» για τους εξοπλισμούς ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται στο Αμπού Ντάμπι στη διεθνή αμυντική έκθεση IDEX 2017 και ψάχνει επενδυτές για τα ακίνητα του υπ.Αμυνας όπως μεταδίδει το ΑΠΕ. 

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων οι δυνατότητες συνεργασίας στον αμυντικό τομέα μεταξύ Ελλάδας και Φιλιππίνων βρέθηκαν στο επίκεντρο των συνομιλιών των υπουργών Εθνικής Άμυνας των δύο χωρών Πάνου Καμμένου και Ντέλφιν Νεγκρίλο Λορεντσάνα.

Ο κ. Καμμένος αποδέχθηκε πρόσκληση να επισκεφθεί τη Μανίλα, συνοδευόμενος από εκπροσώπους κρατικών και ιδιωτικών βιομηχανιών σε ημερομηνία που θα καθορισθεί διά της διπλωματικής οδού.

Ο κ. Καμμένος συναντήθηκε επίσης με τον διευθύνοντα σύμβουλο του αμυντικού ομίλου (IGG) από το Άμπου Ντάμπι και με οικονομικούς παράγοντες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε ακίνητη περιουσία του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας.

Επίσης επισκέφθηκε τις ελληνικές εταιρείες καθώς και περίπτερα εταιρειών των ΗΑΕ και άλλων ξένων χωρών που συμμετέχουν στην έκθεση.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση