Πασίγνωστος έμπορος αυτοκινήτων το θύμα των κουκουλοφόρων ληστών στα Μέγαρα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 11:29 Πασίγνωστος έμπορος αυτοκινήτων το θύμα των κουκουλοφόρων ληστών στα Μέγαρα

- Θρήνος στα Μέγαρα για τον πασίγνωστο έμπορο αυτοκινήτων Σταύρο Λουκά
- Κουκουλοφόροι ληστές χτύπησαν αυτόν και τη γυναίκα του
- Πάνω στον καυγά το θύμα που ήταν καρδιοπαθής κατέληξε
- Τι λέει στο Newsit o ξάδελφος του επιχειρηματία που έχει ψιλικατζίδικο στα 20 μέτρα από το σπίτι που έγινε η ληστεία
ΦΩΤΟ και VIDEO

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι των Μεγάρων από το θάνατο του 59χρονου επιχειρηματία. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως μια ληστεία έκοψε το νήμα της ζωής του πασίγνωστου εμπόρου αυτοκινήτων ο οποίος έχει κατάστημα στην Κόρινθο.

Πως έγινε το κακό

Στις 8.40 το βράδυ της Κυριακής, έξι κουκολοφόροι ληστές πηγαίνουν απο την πίσω πλευρά της πολυτελούς κατοικίας του 59χρονου καθως ξέρουν οτι μπροστά υπάρχουν κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν τα πάντα.
 

Δύο κουκουλοφόροι μένουν έξω από τη βίλα για να φυλάνε τσίλιες και οι υπόλοιποι τέσσερις μπουκάρουν στο σπίτι και ακινητοποιούν το θύμα και τη γυναίκα του.
 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τους χτύπησαν και τους ζητούσαν χρήματα και κοσμήματα. Ο Σταύρος Λουκάς, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του, δεν αντέχει και πέφτει κάτω. Πιθανότατα έπαθε ανακοπή καρδιάς και ξεχύχησε.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί μόλις είδαν τον άντρα νεκρό πανικοβλήθηκαν και έφυγαν παίρνοντας μόνο τα κλειδιά της επιχειρήσης του.
 

Αμέσως ενημερώθηκε γιατρός και η αστυνομία, ωστόσο ήταν αργά για τον άτυχο άνδρα. Φως στα αίτια του θανάτου του Σταύρου Λουκά θα ρίξει η εξέταση του ιατροδικαστή.
 

Τι λέει ο ξάδελφος του θύματος στο Newsit

Τραγική ειρωνία; Ο ξάδελφος του θύματος που έχει ψιλικατζίδικο 20 μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι, δεν κατάλαβε τίποτα. Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Νewsit ο Κώστας Πέγκος "κατάλαβα τι είχε συμβεί μόνο αφού είδα τον κόσμο και την αστυνομία".
 

Το Newsit επικοινώνησε και με στενό συνεργάτη του επιχειρηματία ο οποίος δήλωσε "είμαστε σοκαρισμένοι, δε μπορούμε να το πιστέψουμε. Εδινε δουλειά σε πολύ κόσμο. Είμαστε ακόμη μουδιασμένοι".
 

Παρακολουθούσαν το σπίτι του επιχειρηματία οι ληστές;

Σύμφωνα με μαρτυρία γειτόνισσας του θυματος στο Newsit "η κόρη μου ήδη της πήραν κατάθεση οι αστυνομικοί, είχε δει τις τελευταίες 3 με 4 μέρες ένα αυτοκίνητο να σταματά στην πίσω πλευρά της μάντρας του σπιτιού, να στέκεται για ένα δευτερόλεπτο και να φεύγει".

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΣ - ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση