Τους έδωσε κάρτες και ΡΙΝ και άδειασαν το λογαριασμό του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 13:10 Τους έδωσε κάρτες και ΡΙΝ και άδειασαν το λογαριασμό του

Ο εύπιστος 76χρονος πίστεψε στις καλές προθέσεις του 69χρονου άντρα και της 63χρονης συζύγου του και του έδωσε τις δύο τραπεζικές κάρτες ανάληψης μετρητών που διέθετε μαζί με τους κωδικούς PIN.

Πλήρωσε πολύ ακριβά την εμπιστοσύνη που έδειξε σε ένα ζευγάρι που προθυμοποιήθηκε να τον εξυπηρετεί πληρώνοντας για λογαριασμό του τις υποχρεώσεις του, ένας ηλικιωμένος στην Πάτρα. Μέσα σε ένα μήνα, κατάφεραν να του αρπάξουν ό,τι είχε και δεν είχε!

Ο εύπιστος 76χρονος πίστεψε στις καλές προθέσεις του 69χρονου άνδρα και της 63χρονης συζύγου του και του έδωσε τις δύο τραπεζικές κάρτες ανάληψης μετρητών που διέθετε μαζί με τους κωδικούς PIN, για να του αγοράζουν ό,τι χρειαζόταν και να πληρώνουν τους λογαριασμούς του. Όμως, εκείνοι... γλυκάθηκαν από το ύψος των καταθέσεών του και δεν δίστασαν να τους βάλουν «χέρι»!

Όπως διαπίστωσε με τον πιο οδυνηρό τρόπο ο ηλικιωμένος, στον ένα μήνα που το ζευγάρι χρησιμοποιούσε τις κάρτες του είχε ξαφρίσει συνολικά 18.731 ευρώ (!) σε αγορές αγαθών και αναλήψεις μετρητών! Έτσι, κατέφυγε στην Ασφάλεια και οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία σε βάρος του αντρόγυνου, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση