Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 15:56 Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε, ερήμην, σε 8 χρόνια φυλάκισης και 5 χρόνια στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων - Τον αναζητούν για να τον συλλάβουν.

Σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών χωρίς αναστολή καταδικάστηκαν, ερήμην, από δικαστήριο της Πάτρας ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του με την κατηγορία για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Σημειώνεται ότι τυχόν έφεση δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ο Σώρρας αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την καταδίκη έχει δοθεί παραγγελία εκτέλεσης της απόφασης, οπότε όπου εντοπιστεί αναμένεται να συλληφθεί. Ωστόσο, το γεγονός ότι έχει δηλώσει ως μόνιμη κατοικία του μια διεύθυνση στην Πάτρα, την οποία έχει να επισκεφθεί τρία χρόνια, περιπλέκει τα πράγματα.

Μηνυτής είναι ο πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του και ο Σώρρα τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Σε δηλώσεις του ο κουμπάρος του και κατήγορος, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας τόνισε ότι είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και όλων όσων εμπλέκονται στην «απάτη» που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε τις δηλώσεις στo patrastimes:

enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση