Ο δικηγόρος του Σώρρα, τα ομόλογα των 600 δισ. ευρώ και η CIA

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 16:55 Ο δικηγόρος του Σώρρα, τα ομόλογα των 600 δισ. ευρώ και η CIA

Η δήλωση του Βασίλη Νουζέλα για την υπόθεση.

Με μία δήλωση στον λογαριασμό του στο Facebook, ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα, Βασίλης Νουζέλας, αναφέρεται στα ομόλογα αξίας 600 δισ. ευρώ «που μεταβιβάζει, εκχωρεί στην Ελληνική Δημοκρατία ο Αρτέμης Σώρρας», κάνοντας παράλληλα αναφορές στη διαχείριση της υπόθεσης από τα ΜΜΕ αλλά και τη σχέση της… CIA.

Ειδικότερα, στη δήλωση αναφέρεται:

«Τα ομόλογα αξίας 600 δις. ευρώ Αρτ. Σώρρα ,που μεταβιβάζει,εκχωρεί στην Ελληνική Δημοκρατία ο Αρτ Σώρρας,και καταγγέλλονται από συστημικές εφημερίδες και ΜΜΕ ως μη γνήσια,ή άνευ αντικρύσματος με ευκολία από κάθε τυχάρπαστο,έχουν σχέση με το αμερικάνικο Δημόσιο -οφειλέτη και την CIA που ενεργεί για τις ΗΠΑ,έτσι μόνο δικαιολογείται η σπουδή ,πίεση και ανάγκη να καταδικαστεί οπωσδήποτε με πολυετή κάθειρξη ,να εγκλεισθεί στην φυλακή,να εξοντωθεί,να ισοπεδωθεί..

Συνάμα από τον οποιονδήποτε καταγγέλλεται ως απατεώνας ,από εκείνους που δεν έχουν μελετήσει την υπόθεση και ενδεχομένως έχουν σχέση συνεργασίας με την CIA,που έχει το καλύτερο δίκτυο στην χώρα μας .

Άραγε ποιά ομόλογα τα αληθινά ή τα παραποιημένα,(απο ποιόν?)νοθευμένα είναι μη έγκυρα ,σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές της Αμερικής?

Η δε δίωξη εναντίον του πολιτικού φορέα Ε.ΣΥ.που ίδρυσε ο διωκόμενος εντολέας μου είναι αμιγώς πολιτική,ΑΝ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ 23.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΗ ΚΑΘΕΙΡΞΕΩΣ 8 ΕΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ Ή ΕΦΕΣΗ ,η δε ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΗ κατηγορία περί δήθεν "εγκληματικής οργάνωσης" ανυπόστατη και τουλάχιστον αβάσιμη αλλά και αστεία τυγχάνει..

Λοιδωρούν και υβρίζουν αναίσχυντα τον από 30 ετίας ελεύθερο επαγγελματία και επιχειρηματία (χωρις δανεικά,θαλασσοδάνεια η ΕΣΠΑ) Αρτ Σώρρα (ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΙΣΧΥΡΙΣΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ δικα του 600 ΔΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΆΠΕΖΑ) εκείνοι που χρεοκόπησαν την πατρίδα μας ,την ξεπουλούν και παριστάνουν τους ανυποχώρητους διαπραγματευτές ενώ είναι εθνικοί μειοδότες.

Σύντομα ο υποφέρων ελληνικός λαός που δυστυχεί ,έχει χάσει την αξιοπρέπειά του και δεν μπορεί να αποτινάξει τα δεσμά της οικονομικής κατοχής και τυρανίνας ,που έχει επιβληθεί στην εκποιούμενη χώρα του,θα πληροφορηθεί την συγκλονιστική αλήθεια..υπομονή λιγάκι.

Βασ.Νουλέζας
Δικηγόρος».

sor1

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση