Η ξανθιά “Ρωξάνη” - Πρόσωπο κλειδί των “Πυρήνων” λέει η αντιτρομοκρατική

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 12:56 Η ξανθιά “Ρωξάνη” - Πρόσωπο κλειδί των “Πυρήνων” λέει η αντιτρομοκρατική

Η ξανθιά, μάλλον εύσωμη γυναίκα, με το καρέ μαλλί είναι ψηλά στις προτεραιότητες της αντιτρομοκρατικής. Μαζί με τον “Γιώργο” και την Αγγελική αποτελούν τον σκληρό πυρήνων των “Πυρήνων” που διαφεύγουν και μάλλον η γυναίκα αυτή είναι από τα κορυφαία στελέχη που συνδέει την πρώτη με την επόμενη γενιά της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Η περιγραφή της γυναίκας είναι πολύ συγκεκριμένη. Είναι ξανθιά, με κοντό καρέ μαλλί, σχετικά εύσωμη και κοντά στα 40.
Μάλιστα ενώ τα αποτυπώματά της βρέθηκαν τόσο στην Ανάβυσσο, όσο και στην Περαχώρα του Λουτρακίου υπάρχει μαρτυρία ότι ήταν παρούσα στη δεύτερη γιάφκα μια μόλις μέρα πριν την έφοδο της αντιτρομοκρατικής. Υπάρχει συγκεκριμένος άνθρωπος που την είδε να βγαίνει από το σπίτι με δυο σακούλες σκουπιδιών. Προφανώς στοιχεία τα οποία φρόντισε να ξεφορτωθεί έγκαιρα.

Οι πληροφορίες του newsit λένε ότι η γυναίκα έχει ισχυρό καθοδηγητικό ρόλο στην οργάνωση. Είναι πιθανότατα από τα πλέον παλαιά στελέχη που έχουν καταφέρει να μείνουν στο απυρόβλητο και προφανώς ανήκει στον σκληρό πυρήνα με ρόλο στρατολόγησης και καθοδήγησης των νέων μελών.

Το ίδιο σημαντικός φαίνεται πως είναι και ο ρόλος του άνδρα με το κωδικό όνομα Γιώργος. Ο άνδρας που κατά την επιδρομή στον Κορυδαλλό θα κρατούσε το καλάσνικοφ με τον διπλό γεμιστήρα φαίνεται να διαθέτει κι αυτός αρκετή εμπειρία στον χώρο και ίσως να είναι και έμπειρος στη χρήση όπλων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο “Γιώργος” και η Αγγελική ίσως διαφεύγουν έχοντας βρει καταφύγιο από κοινού στη Βόρεια Ελλάδα όπου έχουν επεκταθεί οι έρευνες τον τελευταίο καιρό.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση