Ο Γκ. Χαρδούβελης ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Γ. Δραγασάκη για το Eurogroup της Δευτέρας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 12:58 Ο Γκ. Χαρδούβελης ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Γ. Δραγασάκη για το Eurogroup της Δευτέρας

Τηλεφωνική επικοινωνία Δραγασάκη – Χαρδούβελη εν όψει Eurogroup Δευτέρας. Ακυρώθηκε το ραντεβού τους στο Υπουργείο Οικονομικών

Ο υπουργός Οικονομικών είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι δύο ήταν προγραμματισμένο να συναντηθούν στο υπουργείο Οικονομικών στις 12 το μεσημέρι.

Ωστόσο η συνάντηση ακυρώθηκε και οι κ.κ. Χαρδούβελης και Δραγασάκης επικοινώνησαν τηλεφωνικά το πρωί της Παρασκευής.

Περιεχόμενο της επικοινωνίας ήταν η ατζέντα του Eurogroup της προσεχούς Δευτέρας 26 Ιανουαρίου 2014 στην οποία θα παραστεί ο κ. Χαρδούβελης.

Συζητήθηκαν οι χθεσινές αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, αλλά και ζητήματα που σχετίζονται με τα δημόσια οικονομικά και τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν την ενημέρωση του κ. Γ. Δραγασάκη για ζητήματα που αφορούν στην επόμενη ημέρα των εκλογών.

Σημειώνεται πως σημερινά δημοσιεύματα θέλουν τον κ. Δραγασάκη να αναλαμβάνει τη θέση του αντιπροέδρου ή τη θέση του υπουργού Οικονομικών της νέας κυβέρνησης σε περίπτωση που, όπως όλα δείχνουν, βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γκίκας Χαρδούβελης ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο συμβούλιο υπουργών Οικονομικών, αναμένεται να ενημερώσει τους ομολόγους του για την ανάγκη παράτασης του ελληνικού προγράμματος πέραν της 28ης Φεβρουαρίου, αλλά και για την ανάγκη αύξησης της οροφής των εντόκων γραμματίων που μπορεί να εκδώσει το Ελληνικό Δημόσιο από τα 15 δισ. ευρώ κοντά στα 20 δισ. ευρώ.

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση