Κουτσούμπας: Να ενισχύσουμε τη μοναδική πραγματική δύναμη του λαού

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015 12:44 Κουτσούμπας: Να ενισχύσουμε τη μοναδική πραγματική δύναμη του λαού

Στο 4ο Λύκειο Καλλιθέας, όπου παλιά βρίσκονταν οι φυλακές στις οποίες ήταν κρατούμενος ο Νίκος Μπελογιάννης, ψήφισε ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Διαβάστε τι δήλωσε

«Να πάμε να ψηφίσουμε, όλοι με το χέρι στην καρδιά και το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα η οποία θα είναι δύσκολη για τον λαό μας και με τη νέα κυβέρνηση γιατί θα είναι παρόντα όλα τα μνημόνια διαρκείας, η ΕΕ, οι εφαρμοστικοί νόμοι, όλη η αντιλαϊκή πολιτική που έχει ακολουθηθεί μέχρι σήμερα και θα υλοποιείται από δω και πέρα» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 4ο Λύκειο Καλλιθέας.

«Να ενισχύσουμε την μοναδική πραγματική δύναμη, σίγουρη εγγύηση, δύναμη αγωνιστικής ελπίδας που θα βρίσκεται στο πλάι του λαού μας και την επόμενη μέρα, από τη θέση της δυναμικής εργατικής-λαϊκής αντιπολίτευσης για να υπερασπίζεται τα λαϊκά συμφέροντα, για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για εμάς και τα παιδιά μας» κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

Σημειώνεται ότι το 4ο Λύκειο Καλλιθέας, φέρει την επωνυμία «Νίκος Μπελογιάννης» και στεγάζεται εκεί που βρίσκονταν οι φυλακές Καλλιθέας και στις οποίες ήταν κρατούμενος, πριν την εκτέλεσή του στις 30 Μαρτίου 1952, ο Νίκος Μπελογιάννης.

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση