Παπανδρέου: Είμαστε αισιόδοξοι - Συνεχίζουμε ανεξαρτήτως αποτελέσματος

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015 21:41 Παπανδρέου: Είμαστε αισιόδοξοι - Συνεχίζουμε ανεξαρτήτως αποτελέσματος

Ανοιχτό συνέδριο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών εξήγγειλε ο αρχηγός του κόμματος

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ανεξαρτήτως αποτελέσματος, είπε το βράδυ των εκλογών ο αρχηγός του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου.

Σε διάγγελμα προέβη ο Γιώργος Παπανδρέου πριν τις 21.00 το βράδυ, αιφνιδιάζοντας για την κίνηση να σχολιάσει τα αποτελέσματα τόσο νωρίς. Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι «σε λίγες ώρες θα ξέρουμε ακριβώς την απόφαση του λαού. Απόφαση που θα πρέπει να γίνει σεβαστή στο εξωτερικό και στο εσωτερικό».

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατικών Σοσιαλιστών ανέφερε, επίσης, ότι «η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση με ξεκάθαρο πλαίσιο. Κανέναν κόμμα ακόμα και αυτοδύναμο δεν μπορεί στις σημερινές συνθήκες μόνο του. Πρέπει όλοι να σεβαστούμε τις θυσίες των Ελλήνων. Να δημιουργήσουμε μία ουσιαστική και λειτουργική δημοκρατία και να εμπιστευτούμε τους πολίτες. Η διαπραγμάτευση για το χρέος και το ελληνικό σχέδιο πρέπει να έχει την υπογραφή του ελληνικού λαού άμεσα και με δημοψήφισμα. Μόνο έτσι θα ενωθούν οι ελληνικές δυνάμεις για ένα κοινό εθνικό σκοπό. Το Κίνημά μας και μόνο με την παρουσία του πραγματοποίησε άθλο, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα είμαστε στη Βουλή. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα είμαστε εδώ».

«Θέλω να ευχαριστήσω κάθε Έλληνα, κάθε Ελληνίδα και κάθε έναν από συνεργάτες και εθελοντές. Καλή νέα αρχή», κατέληξε ο κ. Παπανδρέου.
Επίσης, ο κ. Παπανδρέου εξήγγειλέ άμεσα ανοιχτό συνέδριο για το κόμμα του, επαναλαμβάνοντας τις βασικές αρχές της αυτοοργάνωσης και της δημιουργικής διαβούλευσης.

protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση