Συνέδριο ΠΑΣΟΚ με ανοικτό θέμα ηγεσίας ανακοίνωσε ο Ευ. Βενιζέλος

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015 23:07

Σφοδρό κατηγορώ κατά του Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις του ενώ ανακοίνωσε συνέδριο με ανοικτό θέμα ηγεσίας

Συνέδριο ενότητας και συσπείρωσης με όλα τα θέματα ανοιχτά, συμπεριλαμβανομένου και του θέματος της ηγεσίας, ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που εξαπέλυσε σφοδρό κατηγορώ κατά του Γ. Παπανδρέου στον  οποίο χρέωσε την «ανιστόρητη υπονόμευση του ΠΑΣΟΚ» που οδήγησε σε ανάδειξη στην τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Βενιζέλος αφού ευχήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ να πετύχει για το καλό της χώρας παρατήρησε :έχει κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζει αλλά εύχομαι να αναγνωρίζει τις μεγάλες ευθύνες που επωμίζεται

Δεν αρκεί επισήμανε η πλειοψηφία αλλά απαιτείται κοινωνική και πολιτική συναίνεση, είπε και θύμισε πως  και η συγκυβέρνηση Σαμαρά , Βενιζέλου , Κουβέλη είχε πλειοψηφία 47% αλλά προσέκρουσε στην έλλειψη όπως είπε της πολιτικής και κοινωνικής συναίνεσης.

Σημείωσε πως το εκλογικό αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί καθόλου την δημοκρατική παράταξη και αδικεί το μέγεθος της προσπάθειας αλλά όπως είπε αυτή «είναι η επιλογή του λαού».

Χαρακτήρισε «ανιστόρητη υπονόμευση» τη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ «για ένα καπρίτσιο και προσωπικές εμμονές» και χρέωσε στον Γ Παπανδρέου ότι στέρησε στο ΠΑΣΟΚ την τρίτη θέση και αυτή τη θέση  καταλαμβάνει τώρα η Χρυσή Αυγή.

«Για το ότι η τρίτη θέση καταλαμβάνει η Χρυσή Αυγή υπάρχει ευθύνη που έχει ονοματεπώνυμο: Γιώργος Παπανδρέου» είπε μην αφήνοντας περιθώρια παρερμηνειών για τη στάση έναντι του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.     

Ο ίδιος προανήγγειλε ότι θα προχωρήσει αμέσως σε συνέδριο ενότητας και συσπείρωσης με όλα τα θέματα ανοιχτά συμπεριλαμβανομένου και του θέματος της ηγεσίας. 

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση