ΓΑΠ κατά Βενιζέλου: Να μη μιλάνε όσοι συνεργάστηκαν με Μπαλτάκους!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 00:09 ΓΑΠ κατά Βενιζέλου: Να μη μιλάνε όσοι συνεργάστηκαν με Μπαλτάκους!

Τα μαχαίρια ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γιώργο Παπανδρέου έχουν βγει για τα καλά με τον πρώην πρωθυπουργό να απαντά με σκληρά λόγια στα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εις βάρος του.

«Καλό θα ήταν, όσοι ανέχτηκαν και συνεργάστηκαν με Μπαλτάκους στην κυβέρνηση που υπηρέτησαν, να μην μιλούν για το ποιοι ευθύνονται που η Χρυσή Αυγή έφτασε να γίνει τρίτο κόμμα από τις Ευρωεκλογές», αναφέρει μέσω ανακοίνωσης του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών ο Γιώργος Παπανδρέου.

Λίγο νωρίτερα, στις δηλώσεις του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε κατηγορήσει με σφοδρότητα τον Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας πως το ΠΑΣΟΚ άντεξε μία ανιστόρητη διάσπαση, τις προσωπικές εμμονές και ένα καπρίτσιο, χρεώνοντας στον πρώην πρωθυπουργό το γεγονός πως το ΠΑΣΟΚ έχασε την τρίτη θέση.

Μάλιστα, κατηγόρησε τον Γιώργο Παπανδρέου πως αυτός με το κόμμα του είναι ο υπεύθυνος για το γεγονός πως η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε τρίτο κόμμα.

Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Λίγες ώρες αφού έκλεισαν οι κάλπες, από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη "κατέβηκε" το πορτρέτο του Γιώργου Παπανδρέου από τη θέση που βρίσκονται όλες οι φωτογραφίες των προέδρων του κόμματος.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση