Ψάχνουν ακόμη και σε κάδους σκουπιδιών τα ίχνη της 6χρονης που χάθηκε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 21:39 Ψάχνουν ακόμη και σε κάδους σκουπιδιών τα ίχνη της 6χρονης που χάθηκε

Περίεργη εξαφάνιση 6χρονης - Στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών εξετάζεται ο πατέρας - Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

«Καλός άνθρωπος, αλλά δεν μιλούσε σε κανέναν ο πατέρας» περιγράφουν οι γείτονες της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα.

Κάθε σπιθαμή του σπιτιού της οικογένειας Εικοσπεντάκη, αλλά ακόμη και κάθε σημείο γύρω από αυτό, και στους κάδους των απορριμμάτων σε μεγάλη ακτίνα από το διαμέρισμα ερευνούν αστυνομικοί της ασφάλειας και της σήμανσης για τον εντοπισμό του παραμικρού στοιχείου που θα μπορούσε να οδηγήσει στα ίχνη της εξάχρονης Στέλλας.



Το κοριτσάκι έχει εξαφανισθεί μυστηριωδώς και τις τελευταίες ώρες εξετάζεται στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ο πατέρας της, που είναι πρώην αστυνομικός.

Στις έρευνες στο σπίτι και τη γειτονιά της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα μετέχουν και εθελοντές από το Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ έχουν «επιστρατευθεί» και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Οι γείτονες του πρώην αστυνομικού μιλούν για έναν καλό άνθρωπο και πως αιφνιδιάστηκαν σήμερα το πρωί όταν είδαν αστυνομικούς να βγάζουν από τους κάδους σκουπίδια.

"Καλός άνθρωπος. Δεν είχαμε καταλάβει να είχε κάποια πρόβλημα. Το παιδάκι το βλέπαμε να πηγαίνει σχολείο κάθε μέρα. Από το πρωί είδαμε αστυνομικούς να ψάχνουν κάδους σκουπιδιών", λέει στο protothema.gr γείτονας της οικογένειας.

Μια άλλη κυρία που μένει στο ίδιο κτίριο με την οικογένεια της μικρής Στέλλας αναφέρει:

"Άκουσα που ήρθε το σχολικό σήμερα και πάταγε κόρνα. Μια φορά είχα δει που είχε βγάλει βόλτα το αγοράκι ο μπαμπάς του. Ο πατέρας δεν μίλαγε με κανέναν. Δεν ξέρουμε αν έχει κάποια προβλήματα υγείας".

Δείτε τι λέει στο protothema.gr η μητέρα της 6χρονης.

protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση