Εκπαιδευτικός κρατούσε όμηρο το παιδί του και απειλούσε να το σκοτώσει

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Μαΐου 2017 15:24 Εκπαιδευτικός κρατούσε όμηρο το παιδί του και απειλούσε να το σκοτώσει

Ολόκληρη επιχείρηση έστησε η ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Πρωτομαγιάς στις Κρηνίδες Καβάλας, για να συλλάβει έναν 36χρονο εκπαιδευτικό που αρνιόταν να επιστρέψει τον ηλικίας 4,5 χρόνων γιο του στη μητέρα του και τον κράτησε όμηρο με την απειλή ενός γαλλικού κλειδιού!
Η απίστευτη υπόθεση ομηρίας ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας όταν η μητέρα, που έχει πάρει διαζύγιο από τον 36χρονο, πήγε στις Κρηνίδες από το Μεσολόγγι όπου κατοικεί μόνιμα για να παραλάβει το παιδί του οποίου έχει την επιμέλεια, μετά την τριήμερη παραμονή του με τον πατέρα του στο πλαίσιο της καθορισμένης επικοινωνίας. 
Όμως, ο πρώην σύζυγός της αρνήθηκε να της το παραδώσει και επικαλέστηκε ότι δεν είχε αρκετή επαφή μαζί του, λόγω της απόστασης. Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και στο σπίτι έφτασαν άνδρες της , που αντίκρισαν έκπληκτοι τον εκπαιδευτικό να απειλεί κραδαίνοντας το γαλλικό κλειδί ότι θα χρησιμοποιήσει τον γιο του ως ασπίδα! Στο σπίτι κλήθηκαν ειδικοί διαπραγματευτές που επί ώρες προσπάθησαν να τον πείσουν να αφήσει το αγοράκι. 
Όταν οι αστυνομικοί είδαν ότι ήταν αμετάπειστος, ζήτησαν εισαγγελική έγκριση για επιχείρηση. Τελικά, η έγκριση δόθηκε από την Πταισματοδίκη Καβάλας και άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. εισέβαλαν στο σπίτι όπου συνέλαβαν τον 36χρονο χωρίς να αντισταθεί. Το παιδί παραδόθηκε στη μητέρα του, ενώ ο πατέρας θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

πηγή: usay.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση