Ο Λεβέντης τρέλανε τους δημοσκόπους στις εκλογές - Κατακεραυνώνει Τσίπρα και Καμμένο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 16:30 Ο Λεβέντης τρέλανε τους δημοσκόπους στις εκλογές - Κατακεραυνώνει Τσίπρα και Καμμένο

Η Ένωση Κεντρώων πήρε υψηλότερο ποσοστό από το ΠΑΣΟΚ στην Α΄Θεσσαλονίκης στις εκλογές και τρέλανε τους δημοσκόπους. "Επικίνδυνος ο γάμος Τσίπρα - Καμμένου. Ανησυχώ για το μέλλον της Ελλάδος" λέει ο Βασίλης Λεβέντης. Δείτε όλη τη συνέντευξη - ποταμό του Προέδρου στο Newsit.

Eίναι χείμαρρος πάντα όταν μιλάει. Και τα λέει έξω από τα δόντια δίχως να μασάει τα λόγια του. Ο λόγος για τον Βασίλη Λεβέντη ο οποίος σε αυτές τις εκλογές πήρε ποσοστό 1,79% (ενσωμάτωση 99,99%).
Στην Α΄Θεσσαλονίκης ο Λεβέντης πέρασε το ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο βέβαια υπάρχει εξήγηση γι΄αυτό. Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Newsit "να ξέρετε οτι το ποσοστό αυτό στη βόρεια Ελλάδα ειδικά οφείλεται στο ό,τι το τελευταίο τρίμηνο πήγαινα κάθε εβδομάδα και μιλούσα μιάμιση ώρα σε ένα τοπικό κανάλι της Πέλλας.

Το κανάλι αυτό το βλέπανε οι νομοί της βόρειας Ελλάδος και ήρθαμε μπροστά και από το ΠΑΣΟΚ. Διότι το ΠΑΣΟΚ έχει πεθάνει πια, το ΠΑΣΟΚ στέκει εκεί λογω των κομματικών του χρηματοδοτήσεων, λόγω του ότι κάποιοι έχουν διοριστεί, έχουν ωφεληθεί και το ψηφίζουν όχι γιατί το πιστεύουν ιδεολογικά αλλά γιατί είναι πια μηχανισμός. Μηχανισμός που αργοπεθαίνει, αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ.

Στη Θεσσαλονίκη λοιπόν επειδή αναζητούν κάτι καινούργιο, εκτίμησαν την αλήθεια που πρεσβεύαμε εμείς στην Ενωση Κεντρώων και με παρρησία, με δύναμη, μας έδωσαν το ποσοστό αυτό. Και να ξέρετε οτι αν γνώριζαν οτι λείπει κάτι για να πιάσουμε το 3%, δε θα δίνανε μόνο 5,1% στη Θεσσαλονίκη, θα δίνανε και 8% και 9%  για να καλύψουν της υπόλοιπης Ελλάδας το χαμηλότερο ποσοστό. Η υπόλοιπη Ελλάδα δυστυχώς δεν είχε ενημέρωση γιατι κανένα κανάλι δε μας έβγαλε. Σήμερα μας παίρνουν από όλα τα κανάλια, τι να το κάνω τώρα. Προωθούσαν όλο το Ποτάμι και τον Θεοδωράκη.

Σκεφτείτε ποσο θα ήταν το ποσοστο μας αν μια φορά μπορούσαμε να μιλήσουμε στο Μega ή στον ANT1 προεκλογικά. Δε νομίζω οι Έλληνες να είναι αλλοι καλοί και άλλοι κακοί, απλώς η νότια Ελλάδα ήταν απληροφόρητη για τα πιστεύω της Ενωσης Κεντρώων".
 

"Τι δε μας άφησαν να πούμε για την Ενωση Κεντρώων"

Οπως επισημαίνει ο Βασίλης Λεβέντης "εμείς θέλαμε να κοπούν οι παθογένειες, θέλαμε οι διορισμένοι στη Βουλή που είναι συγγενείς βουλευτών και είναι όλοι με μέσον να απολυθούν γιατί είναι αργόμισθοι, θέλαμε επίσης να παταχθεί το φαινόμενο των αργόμισθων στους Δήμους και τις ΔΕΚΟ. Υπάρχουν 319.000 τριπλοσυνταξιούχοι με 3 κύριες συντάξεις πράγμα απαράδεκτο, επρεπε αφού η μία σύνταξη είναι πάνω από 1.000 ευρώ να αφαιρεθεί η 2η και η 3η σύνταξη. Επίσης η Ελλάδα έχει 400.000 συνταξιούχους που εργάζονται παρανόμως και αυτοί αφαιρούν τη θέση εργασίας από έναν άνεργο που περιμένει στην στη λίστα ανέργων.

Είχαμε προτείνει κάποιες μεταρρυθμίσεις με τις οποίες θα αποκτούσε η χώρα μας αξιοπιστία στην Ευρώπη γιατί μας κατηγορούν ότι περνάμε νόμους μεταρρυθμιστικούς στη Βουλή αλλά στην κοινωνία δεν κάνουμε τίποτα, οτι τους κοροϊδευουμε και τρώμε τα έτοιμα λεφτά τους.

Αυτό είναι το κατηγορώ των ξένων σε βάρος της Ελλάδος. Αν σε αυτό το σημείο προσέχαμε και υλοποιούσαμε και ολοκληρώναμε τις μεταρρυθμίσεις, θα είχαμε μετά πρόσωπο να πάμε στη Ευρώπη και να πούμε, όσον αφορά το δικο μας μέρος των υποχρεώσεων το εκπληρώσαμε, τώρα εκπληρώστε κι εσείς τις δικές σας υποχρέωσεις. Μειώστε δηλαδή ένα κομμάτι του χρέους, μηδενίστε τα επιτόκια πληρωμής του υπολοίπου θα απομείνει, επιμηκύνετε το διάστημα αποπληρωμής, τα πρώτα ομόλογα των 3 ετών μεταθέστε τα αργότερα.

Μια Ελλάδα με καθαρό πρόσωπο μπορεί να ζητήσει, μια Ελλάδα γεμάτη παθογένειες και διαφθορά δε μπορεί να διεκδικήσει. Αυτό δε με αφήσανε να πω. Αυτό άκουσε η Θεσσαλονίκη και ψήφισε την Ένωση Κεντρώων. Η Αθήνα δε το άκουσε αυτό.
 

"Θα κηρύξω ανένδοτο αγώνα"

Από εδώ και πέρα νομίζω πως το ποσοστό μας θα υποχρεώσει τα κανάλια να ανοίξουν τις πύλες τους. Αν δεν τις ανοίξουν και συνεχίσουν το εμπάργκο σε βάρος του Λεβέντη, τότε να ξέρετε θα ξεκινήσουμε έναν ανένδοτο αγώνα ανά την Ελλάδα να καταγγείλουμε τους βαρόνους των μίντια, που δε το θέλω να είμαι σε μόνιμη σύγκρουση. Ελπίζω να δείξουν κατανόηση. Δεν είναι δυνατόν να τους βγάζουν όλους και εμάς καθόλου. Τι ειναι αυτό; Είναι δημοκρατία; Αξιώνω να ανοίξουν οι πύλες της πληροφόρησης για τον λαό. Γιατί βλέπω σήμερα στη Βουλή να λείπει ο Λεβέντης και 10 σοβαροί βουλευτές και να είναι κάποιοι που ειναι μαριονέτες του ένα και του άλλου.
 

Τι λέει για Τσίπρα και Καμμένο

Ανησυχώ για την Ελλάδα, διότι ο Τσίπρας αυτή τη στιγμή ειναι επικίνδυνος κατ΄εμέ. Ο Τσίπρας πήρε τόσο υψηλά ποσοστά γιατί υποσχέθηκε καλύτερες ημέρες, υποσχέθηκε παροχές, επιστροφή των μισθών στο 2009, υποσχέθηκε την επιστροφή του 13ου και του 14ου μισθού, έδωσε υποσχέσεις. Και στην Ελλάδα οποιος δινει υποσχέσεις βλέπετε είναι αποδεκτός και ευχάριστος.

Δεν πιστεύω οτι τις υποσχέσεις αυτές μπορεί να τις τηρήσει, ο άνθρωπος αυτός ειναι και επικίνδυνος. Διότι όταν πάει έξω θα του πούνε, "παιδί μου η Ευρώπη αυτή ειναι, ή συνεχίζετε το δρόμο προς τις μεταρρυθμίσεις ή έξω. Τότε τι θα έρθει αυτός εδώ να κάνει; Θα έρθει να κάνει μια καμπάνια εναντίον της Ευρώπης που θα βρίζει τους Ευρωπαίους και θα ζητήσει δημοψήφισμα. Είναι μοιραίος αυτός αν τα κάνει αυτά τα πράγματα, να οδηγήσει τη χώρα εκτός ευρώ. Αυτή θα είναι η δεύτερη καταστροφή μετά τη Μικρασιατική.

Γι΄αυτό φοβάμαι, γι΄αυτο ήθελα να είναι μέσα στη Βουλή σοβαροί άνθρωποι. Γιατί ο Καμμένος με το "μας ψεκάζουν" και ο Τσίπρας με το "θα πάρετε όλοι απ΄όλα" είναι πολύ επικίνδυνοι. Φοβάμαι πολύ για το μέλλον της Ελλάδος.

Η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου, είναι παρά φύσιν σύζευξη αυτή. Είναι ενός ακροδεξιού κόμματος και ενός υποτιθέμενα αριστερού κόμματος που και τα δύο λαϊκίζουν και εχουν αντιευρωπαϊκή και ευρωσκεπτιστική ιδεολογία, είναι επικινδυνο μειγμα αυτό και μπορεί να έχουμε εκρήξεις.
 

Η Ενωση Κεντρώων θα γίνει...τσουνάμι

Από το 1992 που ιδρύθηκε η Ένωση Κεντρώων θα είχαμε πετύχει περισσότερα πράγματα εμείς, αλλά στο εμπάργκο που μας επέβαλαν τα κανάλια ηθικός αυτουργός ειναι το ΠΑΣΟΚ που φοβόταν διαρροή ψήφων και έτσι μας εξόντωσαν. Νομίζω οτι η 25η Ιανουαρίου, η χθεσινή μέρα ειναι πολύ μεγάλη γιατί ανοίγει το δρόμο και υποχρεώνει τους δημοσιογράφους να ακουστεί ο Λεβέντης. Και από εκεί και πέρα νομίζω το δίδαγμα της Θεσσαλονίκης θα γίνει μια φλόγα που θα φτάσει μέχρι την Κρήτη και η Ενωση Κεντρώων την επόμενη φορά θα ειναι ένα τσουνάμι, σας το υπόσχομαι. Υπέρ του λαού, υπέρ των αδυνάτων και υπέρ των συμπατριωτών μας" είπε τέλος ο Βασίλης Λεβέντης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση