Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρή 23χρονη μετά από διασκέδαση (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 10:28 Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρή 23χρονη μετά από διασκέδαση (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Μια 23χρονη γυναίκα, η οποία αγνοείτο από τα ξημερώματα της Κυριακής, βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα στην Εθνική Οδό Ξάνθης-Καβάλας, στο ύψος του Πετροχωρίου. Σύμφωνα με το xanthi2.gr, η 23χρονη από τον Ακροπόταμο Καβάλας, διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί της Ξάνθης.

Η άτυχη κοπέλα κινούνταν στην κατεύθυνση προς Καβάλα όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της. Το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και μπήκε σε χωράφι με θάμνους και ελιές, ακολουθώντας τρελή πορεία.

Μετά από διαδοχικές ανατροπές το αυτοκίνητο της 23χρονης κατέληξε δεκάδες μέτρα μακριά από το δρόμο, ενώ οι πυροσβέστες και το προσωπικό του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν από την Αστυνομία της Ξάνθης ανέσυραν το πτώμα της άτυχης γυναίκας αρκετά μέτρα μακριά από το ΙΧ.

Οι δικοί της αναζητούσαν τα ίχνη της από τα ξημερώματα της Κυριακής, καθώς η τελευταία της επικοινωνία ήταν μετά τις 4.

Χθες το απόγευμα η εξαφάνισή της δηλώθηκε και στην Ξάνθη και λίγες ώρες αργότερα, αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες, διέκρινε τα σημάδια στο δρόμο και το Ι.Χ.

Η περιοχή ήταν ιδιαίτερα δύσβατη, μέσα σε πυκνή βλάστηση και η οπτική επαφή με το μοιραίο αυτοκίνητο ήταν σχεδόν αδύνατη από την Εθνική Οδό. Το τραγικό έργο της αναγνώρισης ανέλαβαν οι δικοί της που κλήθηκαν στη σημείο μετά τον εντοπισμό του πτώματός της.

Πηγή: xanthi2.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση