Σκουρλέτης: Δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα με τις συντάξεις

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 10:15 Σκουρλέτης: Δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα με τις συντάξεις

«Μεγεθύνθηκε μια αναφορά η οποία δεν φάνηκε να έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα», σχολίασε ο υπουργός Εργασίας σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του γενικού γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Νέες διαβεβαιώσεις ότι δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία για τις συντάξεις, έδωσε σήμερα μέσα από τηλεοπτικές του δηλώσεις ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης.

«Δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα» με τις συντάξεις, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στο Mega. 

Μάλιστα, ερωτηθείς σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του γενικού γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργου Ρωμανιά, είπε ότι «μεγεθύνθηκε μια αναφορά η οποία δεν φάνηκε να έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα», υπογραμμίζοντας ότι ο αρμόδιος υπουργός Δημήτρης Στρατούλης ήταν σαφής.

Σημειώνεται, πως ο κ. Ρωμανιάς σε χθεσινές του δηλώσεις, είπε χαρακτηριστικά τα εξής: «Έχω την αίσθηση ότι το Γενάρη και το Φλεβάρη προβλήματα καταβολής συντάξεων, δεν υπάρχουν. Το Μάρτη τα πράγματα θα είναι λίγο σφιχτά, μέχρι τότε, όμως, θα βρούμε λύση».

Ακολούθησε παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρη Στρατούλη.  «Καμία ανησυχία να μην υπάρχει. Η νέα κυβέρνηση και το υπουργείο έχουν διασφαλίσει το κάθε ευρώ για κάθε σύνταξη για όλους τους μήνες, για όλα τα χρόνια. Οι συντάξεις είναι εγγυημένες», τόνισε ο κ. Στρατούλης.

protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση