Ξεδιαλύνεται το μυστήριο με την τραγωδία της οικογένειας των Ρώσων στην Κρήτη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Ιουλίου 2017 18:10 Ξεδιαλύνεται το μυστήριο με την τραγωδία της οικογένειας των Ρώσων στην Κρήτη

Σοκ έχει προκαλέσει η τραγωδία της οικογένειας των Ρώσων που βρέθηκε στην Κρήτη για διακοπές και μέσα σε λίγες ώρες ... αποδεκατίστηκε με τη μητέρα της οικογένειας να αφήνει την τελευταία της πνοή την πρώτη ημέρα των διακοπών και τον πατέρα να δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δυο παιδιά της οικογένειας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν μόνα χωρίς τους γονείς τους σε ένα ξένο τόπο μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους. Το ταξιδιωτικό γραφείο ενημέρωσε τους παππούδες τους καθώς τα παιδιά είχαν μείνει μόνα τους στο ξενοδοχείο που διέμενε η οικογένεια στη Χερσόνησο ενώ η υπόθεση προκάλεσε το ενδιαφέρον την Ρωσικής Πρεσβείας.

Όπως έγραψε το Cretalive oι αρχές εξέτασαν με προσοχή την μυστήρια, όπως αρχικά φαινόταν, αυτή υπόθεση αλλά τα πράγματα ξεκαθάρισαν μετά και την ενημέρωση που είχαν από ιατροδικαστική και γιατρούς.

Όπως επισημάνθηκε από τους ειδικούς και οι δύο γονείς αντιμετώπιζαν σοβαρά παθολογικά προβλήματα! Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να έχει το ταξίδι τους αυτήν την τραγική κατάληξη.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση