Μύκονος: Κλοπή - μαμούθ με λεία ένα εκατομμύριο ευρώ!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 08:20 Μύκονος: Κλοπή - μαμούθ με λεία ένα εκατομμύριο ευρώ!
Άγνωστοι δράστες μπήκαν στη βίλα που διέμενε μία επιχειρηματίας από την Βενεζουέλα και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα και τιμαλφή 

Κλοπή «μαμούθ» με λεία άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ διαπράχθηκε στην Μύκονο. 

Η κλοπή σημειώθηκε προ τριών ημερών σε ενοικιαζόμενη βίλα στην περιοχή Πουλί του νησιού όπου διέμενε μία επιχειρηματίας από την Βενεζουέλα που ασχολείτο με επενδύσεις σε ακίνητα. Η γυναίκα είχε φτάσει με ένα ακόμη άτομο στη Μύκονο για να παραστούν σε γάμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «vima.gr» οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στη βίλα μετά τα μεσάνυχτα και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα και τιμαλφή η αξία των οποίων ξεπερνά το ένα εκατομμύριο!

Πιθανολογείται ότι πρόκειται για τους ίδιους δράστες οι οποίο προ μερικών εβδομάδων είχαν οργανώσει διάρρηξη σε κατοικία Ελληνα ιδιώτη. Μάλιστα τους αστυνομικούς έχει εντυπωσιάσει ότι οι δράστες λαμβάνουν εντυπωσιακά μέτρα για να μην αφήνουν ίχνη (νάιλον σακούλες στα παπούτσια τους, γάντια κ.λπ.).

Η αρπαγή των χρημάτων και των τιμαλφών από την βίλα όπου διέμενε η επιχειρηματιάς αποτελεί ρεκόρ-ως προς το ύψος της λείας - στο κοσμικό κυκλαδίτικο νησί, μετά από την κλοπή περίπου 800.000 ευρώ που είχε καταγραφεί πέρσι στο σπίτι που διέμενε ο παλιός σταρ του NBA Ρόνι Σεικέλι.

protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση