Μύκονος: Αποκαλύψεις για την 18χρονη καλλονή που έγινε δόλωμα της ναπολιτάνικης μαφίας [vid]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017 20:48 Μύκονος: Αποκαλύψεις για την 18χρονη καλλονή που έγινε δόλωμα της ναπολιτάνικης μαφίας [vid]

Πρωταγωνιστές στην υπόθεση μια 18χρονη Ναπολιτάνα και δύο νεαροί συμπατριώτες της, που συνελήφθησαν στη Μύκονο γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος του νησιού των ανέμων. Το τρίο, είχε καταφέρει να αρπάζει ρολόγια ιδιαίτερα μεγάλης αξίας από επώνυμους επισκέπτες του κοσμοπολίτικου νησιού. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι πριν από ενάμισι μήνα η νεαρή Ναπολιτάνα είχε συλληφθεί και πάλι στη Μύκονο για τον ίδιο ακριβώς λόγο καθώς με άλλους δύο ομοεθνείς της έβαζαν στο μάτι επώνυμα ρολόγια και τα βούταγαν από τους κατόχους τους. Η 18χρονη επέστρεψε στη Μύκονο και με τους δύο νεαρούς έπιασε και πάλι δουλειά.

Σύμφωνα με τα όσο δημοσίευσε η αστυνομία άρπαξαν από έναν Μεξικανο ένα ρολόι αξίας 10.000 ευρώ, από έναν Βρετανό ρολόι αξίας 50.000 ευρώ και από μάι γυναίκα από την Ελβετία ένα ρολόι που κοστίζει 15.000 ευρώ, την οποία μάλιστα έσπρωξαν, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί.

Η μεθοδολογία της σπείρας

Τα τρία μέλη της σπείρας πήγαιναν σε παραλίες και ακριβά κλαμπ για να εντοπίσουν τους στόχους τους. Μάλιστα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχαν συνεργασία με μπράβους μαγαζιών, οι οποίοι τους έδιναν στοιχεία για τους πλούσιους πελάτες. Η σπείρα χρησιμοποιούσε ως «δόλωμα» την 18χρονη κοπέλα. Εκτός από τις κλοπές, εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο οι Ιταλοί να είναι πώς από τη ληστεία ιδιοκτήτη γνωστού beach bar της Μυκόνου, τον οποίο είχαν ξυλοκοπήσει, έξω από το σπίτι του, και του είχαν κλέψει χρυσό ρολόι, μάρκας Rolex.

Ήδη, έχει ενημερωθεί η Ιντερπόλ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι δράστες ανήκουν σε κάποιο… παρακλάδι των “ροζ πανθήρων” ή στην ιταλική μαφία. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κλοπές κατ’ επάγγελμα και συνήθεια καθώς και ληστείες κατά συναυτουργία και εξακολούθηση.

Η εξομολόγηση επιχειρηματία

Ένα από τα θύματα της σπείρας, Έλληνας επιχειρηματίας, μίλησε στον Alpha: »Με είχαν παρακολουθήσει και ήξεραν που μένω. Ένα βράδυ με χτύπησαν και βούτηξαν το ρολόι και τα χρήματα που είχα πάνω μου» λέει μεταξύ άλλων…

newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση