Αυτός είναι ο εστιάτορας που κέρδισε 1.000.000 ευρώ στο πόκερ [pics]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017 12:43 Αυτός είναι ο εστιάτορας που κέρδισε 1.000.000 ευρώ στο πόκερ [pics]

χωρίς όπως λέει να το περιμένει. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Blue Ocean» δεν πίστευε στα μάτια του, όταν το όνομά του αναβόσβησε δίπλα στη λέξη «Winner»! Όπως λέει στην εφημερίδα Espresso, ακόμα δεν έχει πιστέψει ότι κέρδισε αυτό το ασύλληπτο ποσό: «Εγινε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες και ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το ποσό ήταν 1.155.000 ευρώ και όπως ενημερώθηκα με e-mail, έγινε και η παρακράτηση φόρου για το ελληνικό κράτος, ύψους 230.000 ευρώ. Συνέβησαν όλα τόσο γρήγορα που ακόμα και οι φίλοι μου αιφνιδιάστηκαν. Νιώθω ότι ήταν δώρο Θεού για μένα και την οικογένειά μου, αλλά και τους σεισμοπαθείς συνανθρώπους μου, τους οποίους σκοπεύω να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ».

O 35χρονος εστιάτορας συναντήθηκε ήδη με οικογένειες που έχασαν τα σπίτια τους στον καταστροφικό σεισμό του Ιουλίου, χαρίζοντάς τους χρηματικά ποσά για να σταθούν στα πόδια τους και να κάνουν ένα καινούργιο ξεκίνημα. «Είναι κάτι που κάνω με την καρδιά μου και δεν πρόκειται να αναφέρω ονόματα. Τα χρήματα αυτά έχουν σκοπό και έτσι θα τα αξιοποιήσω. Μελετάω προσεκτικά πώς μπορώ να τα επενδύσω και επί του παρόντος άρχισα εργασίες στο μισόχτιστο σπίτι που είχα για να ολοκληρωθεί» αποκαλύπτει ο Στέφανος Τρουμούχης.

Στη γειτονιά του, όπως λέει, κανείς δεν τον φωνάζει πια με το όνομά του: «“Καλώς τον εκατομμυριούχο” μου λένε χαριτολογώντας φίλοι και γνωστοί και σκάμε στα γέλια. Πολλοί χάρηκαν με αυτό που συνέβη και άλλοι όχι Ολα καλά όμως».

Ο επιχειρηματίας θυμάται πως τον περασμένο χειμώνα, τότε που του προέκυψαν κάποια έκτακτα και μεγάλα οικογενειακά οικονομικά προβλήματα, είχε εκμυστηρευτεί στη γυναίκα του πως, αν κέρδιζε 1.000.000 ευρώ, θα γινόταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Και να που λίγους μήνες αργότερα η τύχη τού χαμογέλασε. «Εκείνη την απίστευτη ημέρα είχα χάσει 100 δολάρια στο πόκερ και αποφάσισα να ρισκάρω σε άλλο διαδικτυακό παιχνίδι, έτσι για πλάκα. Και να που εκεί με περίμεναν τα καλύτερα!» δηλώνει ο Στέφανος Τρουμούχης.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso, espressonews.gr

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση