Έκοψε την ελιά στα δυο - Χαροπαλεύει μια 25χρονη - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 12:48 Έκοψε την ελιά στα δυο - Χαροπαλεύει μια 25χρονη - ΦΩΤΟ

Η ελιά σταμάτησε την "τρελή" πορεία του αυτοκινήτου - Η ανθρωποθυσία στην άσφαλτο συνεχίζεται - Δεν έχουν τέλος τα τροχαία στην Κρήτη.

Το αιματοβαμμένο Σαββατοκύριακο, με τους τρεις νεκρούς και τους τουλάχιστον 4 τραυματίες, διαδέχεται μια Δευτέρα που ξεκινά με ίδιους οιωνούς, καθώς σε νέο τροχαίο είχαμε δύο σοβαρά τραυματίες, με μια κοπέλα μάλιστα να έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Το νέο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 3.00 τα ξημερώματα στην παλιά Εθνική οδό, στο ύψος του Ανισσαρά Χερσονήσου, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο,κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βγήκε από την πορεία του, προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο και ανατράπηκε!

Σύμφωνα με το cretalive,  ήταν τέτοια η πρόσκρουση που το δέντρο κόπηκε στα δύο. Στα συντρίμμια αυτοκινήτου και ελιάς εγκλωβίστηκαν οι δύο επιβαίνοντες στο όχημα, μια 25χρονη κοπέλα και ένας 37χρονο άνδρας

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ αλλά και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 25χρονη υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Πηγή: cretalive
Προσαρμοσμένη αναζήτηση