Καθηγητής μαθηματικών ο αναρριχητής που σκοτώθηκε πέφτοντας από ύψος 70 μέτρων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2017 08:10 Καθηγητής μαθηματικών ο αναρριχητής που σκοτώθηκε πέφτοντας από ύψος 70 μέτρων

Ο άτυχος εκπαιδευτικός σκοτώθηκε χθες το απόγευμα, όταν έπεσε από βράχο ύψους 70 μέτρων, στην περιοχή του Κιάτου, όπου έκανε αναρρίχηση μαζί με έναν φίλο του που τραυματίστηκε σοβαρά.

Το ατύχημα συνέβη  στις 7:00' το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο 50χρονος μαθηματικός επιχειρούσε κατάβαση στον βράχο, μαζί με φίλο του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου και οι δύο αναρριχητές έπεσαν από ύψος 70 μέτρων με αποτέλεσμα ο πατρινός εκπαιδευτικός να τραυματιστεί θανάσιμα ενώ ο δεύτερος άνδρας, ηλικίας 44 ετών τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Ο μαθηματικός της Πάτρας εργαζόταν για πάνω από 20 χρόνια σε φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Συγκλονισμένοι είναι οι συνάδελφοι, οι μαθητές και όλοι όσοι τον γνώριζαν, από την τραγική κατάληξη που είχε η αγάπη του για την αναρρίχηση.

Πηγή: PatrasTimes

Προσαρμοσμένη αναζήτηση