Μετωπική μηχανής με φορτηγό - Νεκρός ο δικυκλιστής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 11:05 Μετωπική μηχανής με φορτηγό - Νεκρός ο δικυκλιστής

Ο 32χρονος οδηγός υπέκυψε στα τραύματά του, μόλις έφτασε σε νοσοκομείο...Συγκλονισμένη η Χαλκιδική από το νέο τροχαίο δυστύχημα.

Τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική, με ένα νεαρό μοτοσικλετιστή να αφήνει την τελευταία του πνοή ύστερα από μετωπική σύγκρουση με φορτηγό, στα Βράσταμα Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες στις 19.50, όταν -υπό συνθήκες που ερευνώνται- ο άτυχος 32χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, η οποία πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, με συνέπεια να συγκρουστεί μετωπικά με διερχόμενο φορτηγό που οδηγούσε 55χρονος.

Ο οδηγός του φορτηγού προσπάθησε να φρενάρει αλλά η μοιραία σύγκρουση για τον 32χρονο ήταν αναπόφευκτη. Διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο του Πολυγύρου, όπου όμως υπέκυψε στα τραύματά του. Εκεί εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας από τους στενούς συγγενείς του θύματος που έμαθαν την τραγική είδηση από τα χείλη των γιατρών.

Παράσυρση γυναίκας στη Θεσσαλονίκη

Παράσυρση πεζού σημειώθηκε λίγο μετά τις 09.00 στην περιοχή των Συκεών, στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, στις 09:15 διερχόμενο επιβατηγό Ι.Χ. αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε μία γυναίκα, που κινούνταν πεζή επί της οδού Μεσολογγίου.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε την γυναίκα, ελαφρά τραυματισμένη, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση