Γεννηματά: Οι επόμενες εκλογές θα είναι ντέρμπι για τρείς

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2017 22:48 Γεννηματά: Οι επόμενες εκλογές θα είναι ντέρμπι για τρείς

«Δεν θα επιτρέψουμε την συντηρητική οπισθοδρόμηση» ανέφερε η κ. Γεννηματά. «Αλλά, δεν θα επιτρέψουμε παράλληλα, την ψεύτικη Αριστερά του Τσίπρα, να συκοφαντήσει τις προοδευτικές αξίες».

Η κ. Γεννηματά κατά την ομιλία της σε πολιτική εκδήλωση επισήμανε, πως οι πολίτες, εμπιστεύονται την Κεντροαριστερή παράταξη, γιατί ξέρουν, πως «όσο ψεύτικη είναι η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο αληθινή είναι η δεξιά του Μητσοτάκη».

Η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ανέβασε τον τόνο της αντιπαράθεσης και μίλησε για κυβέρνηση εξαπάτησης, λαϊκισμό, δημαγωγία, υποκρισία και ανικανότητα ενώ διεμήνυσε πως «πρέπει να τελειώνουμε με τον νέο διχασμό του λαού μας».

«Και πάλι πλειοψηφία»

Η Φώφη Γεννήματα, έκανε λόγο για δημιουργία και πάλι της μεγάλης Κεντροαριστερής παράταξης που θα ανοίξει νέους δρόμους, με πίστη στις αξίες της και σεβασμό στην ιστορία της και υπενθύμισε τα λόγια του Ανδρέα Παπανδρέου: «Ο Ανδρέας Παπανδρέου έλεγε, το Κίνημά μας γεννήθηκε να υπηρετεί την πατρίδα και τον λαό και αυτό είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε» και συνέχισε: «Θέλουμε να γίνουμε και πάλι ένα πλειοψηφικό ρεύμα, η μεγάλη προοδευτική παράταξη σπρώχνει τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία, στο αληθινό μέγεθος και στις πραγματικές θέσεις τους, στα δύο συντηρητικά άκρα της πολιτικής σκηνής».

Παράλληλα η κ. Γεννηματά, εξέφρασε την βεβαιότητα ότι, «οι επόμενες εκλογές, θα είναι αναμέτρηση για τρεις, ντέρμπι για τρεις» και έκανε λόγο για εκπλήξεις από το αποτέλεσμα και την ανατροπή που θα κάνει ο Ελληνικός λαός»

Ευθύνες στους Ευρωπαίους εταίρους

Αναφερόμενη στις πολιτικές των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, είπε πως «δόθηκαν μάχες για να κρατηθεί η χώρα και να μην ζήσει η κοινωνία τις επιπτώσεις μιας από την χρεοκοπίας», ενώ συνέχισε «πως δεν κατάφεραν να εξηγήσουν τις πολιτικές τους επιλογές», επιρρίπτοντας μερίδιο της ευθύνης στους Ευρωπαίους εταίρους.

«Δεν μας έδωσαν τον χρόνο οι Ευρωπαίοι εταίροι, να γίνει ομαλά η δημοσιονομική προσαρμογή, που προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στους Έλληνες, ιδιαίτερα στους μη προνομιούχους. Δεν μπορέσαμε να πείσουμε για την αναγκαιότητα αυτών των αποφάσεων. Έχουμε και εμείς ευθύνη για αυτό που ακολούθησε».

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Η Φώφη Γεννηματά είπε πως οι πολίτες παραπλανήθηκαν από τον λαϊκισμό και τις ελπίδες του ΣΥΡΙΖΑ, «που αποδείχτηκαν φρούδες», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ότι «μονιμοποίησε την επιτροπεία και τα μνημόνια».

Ο στόχος της Κεντροαριστεράς, όπως υπογράμμισε, «που πρέπει να γίνει, εθνικός στόχος, είναι να δημιουργήσουμε δουλειές, συνθήκες, προϋποθέσεις, διαδρομές για να μείνουν τα παιδιά στον τόπο τους και να γυρίσουν όλα αυτά που ξενιτεύτηκαν και αναζήτησαν την προκοπή εκτός Ελλάδας».

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κάλεσε τους πολίτες να έχουν συμμετοχή στις εκλογές, γεγονός που θα δώσει δυναμική στο εγχείρημα, το οποίο όπως είπε, συνδέεται με το μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων και ζήτησε «εντολή ανατροπής».

«Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης, ζητώ καθαρή εντολή για να προχωρήσουμε μαζί. Ζητώ εντολή ανατροπής του ζοφερού πολιτικού σκηνικού που βαλτώνει μέσα στον διπλό συντηρητισμό του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας. Εγγυώμαι ότι ενωμένοι θα φτάσουμε στη νίκη, στην πραγματική ελπίδα».

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση