ΜΑΤατζής «γκρέμισε» ηλικιωμένο από σκάλα στην Ευελπίδων! Κυνηγούσε αντιεξουσιαστή!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 19:18 ΜΑΤατζής «γκρέμισε» ηλικιωμένο από σκάλα στην Ευελπίδων! Κυνηγούσε αντιεξουσιαστή!

- Συγκλονιστικές εικόνες στα δικαστήρια της Ευελπίδων - Άνδρας των ΜΑΤ έσπρωξε από την κορυφή σκάλας αντιεξουσιαστή - Από το σπρώξιμο παρασύρθηκε ηλικωμένος άνδρας - Έπεσε από ύφος 1,5 μέτρου – Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και το χέρι - Όλα έγιναν στο περιθώριο δίκης αντιεξουσιαστών για επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Ένας ηλικιωμένος άνδρας πεσμένος στο έδαφος. Το βλέμμα του κενό. Από πάνω του, πολίτες του δίνουν τις πρώτες βοήθειες. Δίπλα του, χαρτομάντιλα γεμάτα από το αίμα του. Εικόνες ντροπής έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Ένας άνδρας των ΜΑΤ, κυνηγούσε αντιεξουσιαστή και μαζί του έριξε από σκάλα τον άτυχο άνδρα!

Όλα έγιναν το πρωί της Πέμπτης (12.10.2017) στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Εκεί γινόταν η εκδίκαση της υπόθεσης για επίθεση αντιεξουσιαστών στα παλιά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Δεληγιάννη, τον Ιανουάριο του 2015.

Στο δικαστήριο βρίσκονταν μέλη της Χρυσής Αυγής και τα «αίματα» δεν άργησαν ν’ ανάψουν!

Τον γκρέμισε από ύψους 1,5 μέτρου

Οι φωτογραφίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ είναι συγκλονιστικές. Ο ηλικιωμένος άνδρας, ξαπλωμένος στο έδαφος και τραυματισμένος, δέχεται τις πρώτες βοήθειες.

Τις σοκαριστικές εικόνες συνοδεύει μια μικρή περιγραφή για το περιστατικό. Για τη συμπεριφορά του άνδρα των ΜΑΤ. Που φαίνεται πως ήθελε να πιάσει έναν αντιεξουσιαστή. Που δεν δίστασε να τον σπρώξει με δύναμη. Και που πήρε παραμάζωμα τον ηλικιωμένο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά!

Ο άνδρας των ΜΑΤ έσπρωξε με δύναμη τον νεαρό αλλά μαζί του και τον ηλικιωμένο, στην κορυφή μιας σκάλας. Ο άτυχος ηλικιωμένος άνδρας, γκρεμίστηκε από ύψος 1,5 μέτρου. Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και το χέρι!

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση