Γιάννενα: Έρευνες σπιθαμή προς σπιθαμή για τον 20χρονο φοιτητή (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 22:47 Γιάννενα: Έρευνες σπιθαμή προς σπιθαμή για τον 20χρονο φοιτητή (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 20χρονο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, που αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή.

Από το πρωί σήμερα, άνδρες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και εθελοντές πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες στον περιβάλλοντα χώρο της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, όπου φοιτούσε ο νεαρός.

Στην έρευνα συμμετείχαν και οι δύο ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι της ΕΜΑΚ και της αστυνομίας.
 

Στόχος είναι να ελεγχθεί εξονυχιστικά κάθε ύποπτος χώρος, είτε πρόκειται για εγκαταλελειμμένα κτίρια, είτε πρόκειται για πηγάδια και δεκάδες αύλακες και καλαμιώνες που υπάρχουν στα δεκάδες στρέμματα μέχρι τη λίμνη.

Δυστυχώς, μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχεί οπου να ρίχνει φως στις συνθήκες εξαφάνισης του νεαρού Βαγγέλη, από το Ρέθυμνο της Κρήτης.
 

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί ελέγχουν το υλικό από κάμερες ενώ περιμένουν τα στοιχεία από το κινητό του τηλέφωνο, καθώς δεν έχουν απαντήσει οι δύο από τις τρεις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

Προσεκτικά εξετάζονται και οι μαρτυρίες που φτάνουν για την κατάσταση που επικρατούσε στη Γαλακτοκομική Σχολή, καθώς φαίνεται ότι ο Βαγγέλης είχε πέσει θύμα εκφοβισμού από συμφοιτητές του.
 

"Πρωταγωνιστής" φαίνεται πως είναι ένας σπουδαστής που επίσης κατάγεται από την Κρήτη και ο οποίος σήμερα υπηρετεί σε μονάδα κοντά στα Γιάννενα. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος νεαρός είχε κάνει ορισμένες επισκέψεις στη Σχολή πριν τα Χριστούγεννα.

Συγγενείς και φίλοι του 20χρονου Βαγγέλη βρίσκονται ήδη στα Γιάννενα για να παρακολουθήσουν από κοντά τις έρευνες των αρχών.

Πηγή: epiruspost.gr

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση