Θρήνος: Αδελφός σκότωσε αδελφό και μετά αυτοκτόνησε

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 18:14 Θρήνος: Αδελφός σκότωσε αδελφό και μετά αυτοκτόνησε

Έσφαξε τον μικρότερο αδελφό του και μετά ήπιε υγρό μπαταρίας και ποντικοφάρμακο - Πληροφορίες λένε ότι ο μεγάλος αδερφός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα - Οι γονείς τους δεν πρόλαβαν το κακό και μέσα σε λίγη ώρα έχασαν τα δυο παιδιά τους.

Θρήνος στο Ρέθυμνο για το χαμό των δύο νέων ανθρώπων. Και τα δύο αδέρφια, 21 και 25 ετών έφυγαν μέσα σε μια κακή στιγμή! Μια τραγική στιγμή! Ο 25χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα τον μικρότερο αδερφό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε πίνοντας υγρό μπαταρίας και ποντικοφάρμακο!

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Ρεθύμνου από την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία που έγινε σήμερα το μεσημέρι.

Τα δύο αδέρφια έμεναν μαζί με τους γονείς τους, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να αποτρέψουν το κακό! Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγάλος αδερφός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Άγνωστο ακόμα το γιατί, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 21 ετών αδερφό του. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα βαρύτατα τραυματά του.

ΦΩΤΟ από το goodnet

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγάλος αδερφός, αμέσως μετά την πράξη του ήπιε υγρά μπαταρίας αυτοκίνητου και ποντικοφάρμακο, για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε στα επείγοντα  του νοσοκομείου Ρεθύμνου όπου τελικά λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε και εκείνος, γράφοντας δραματικό επίλογο στην οικογενειακή τραγωδία.

Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Πηγή: FlashNews

Προσαρμοσμένη αναζήτηση