Μάνδρα: Καταραμένο μέρος το αμαξοστάσιο του δήμου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 13:34 Μάνδρα: Καταραμένο μέρος το αμαξοστάσιο του δήμου

Τρεις σοροί εντοπίστηκαν στην περιοχή όπου βρίσκεται το αμαξοστάσιο του δήμου στη Μάνδρα - Οδηγοί παρασύρθηκαν χιλιόμετρα μακρυά και εντοπίστηκαν εκεί όπου το ρέμα "κόβεται" - Επισήμως οι νεκροί έχουν φτάσει τους 21, αγνοείται ακόμη ένας άνθρωπος

Ήδη στην περιοχή όπου βρίσκεται το αμαξοστάσιο του δήμου, μέσα στο φονικό ρέμα στη Μάνδρα, έχουν εντοπιστεί τρεις νεκροί.

Στον χάρτη της περιοχής είναι εμφανές ότι το σημείο αυτό ουσιαστικά βρίσκεται μέσα στο ρέμα και το “κόβει”. Το αμαξοστάσιο του δήμου είναι το σημείο στη Μάνδρα όπου κατέληξαν οι περισσότερες σοροί ανθρώπων που βρέθηκαν την ώρα του κακού στην παλιά εθνική Ελευσίνας – Θηβών στην καντίνα.

Αν ακολουθήσει κανείς την πορεία του ρέματος θα δει ότι το σημείο όπου βρίσκεται το μηχανουργείο όπου εντοπίστηκε η σορός του Γιάννη Ρούμελη αλλά και οι άλλες δύο σοροί την Κυριακή και σήμερα θα δει ότι οι άνθρωποι αυτοί μαζί με αυτοκίνητα δέντρα και τόνους λάσπης οδηγήθηκαν από τα νερά στο σημείο όπου η φυσική ροή του χειμάρρου “βρίσκει” στις επιχώσεις από τους ιδιώτες και τον δήμο.

Το πρώτο εμπόδιο (στο επάνω μέρος της εικόνας- 1) είναι το μηχανουργείο όπου εντοπίστηκε μια σορός το Σάββατο και αμέσως μετά ο χώρος του αμαξοστασίου (2) όπου βρέθηκαν οι άλλες δύο σοροί.

Στον χάρτη φαίνεται ξεκάθαρα ότι η φυσική ροή του ρέματος τέμνεται στο σημείο αυτό και από εκεί και κάτω ξεκινάει η έντονη οικοδόμηση. Κάπως έτσι το “τσουνάμι” εισέβαλε στην περιοχή παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμά του, σκοτώνοντας ανθρώπους και καταστρέφοντας περιουσίες.

Οι δύο πρώτες σοροί που εντοπίστηκαν στο σημείο ήταν θαμμένες από λαμαρίνες, δέντρα και λάσπες, η τρίτη εντοπίστηκε από εργαζόμενους στο αμαξοστάσιο που έκαναν εργασίες αποκατάστασης του χώρου.

Και οι τρεις νεκροί την ώρα του κακού βρίσκονταν σε μεγάλη απόσταση από εκεί που εντοπίστηκαν πάνω στην παλιά εθνική οδό, σε έναν δρόμο που φτιάχτηκε πλάι στο ρέμα επηρεάζοντας σε ένα μεγάλο μέρος τη φυσική ροή, ενώ στο σημείο με τις καντίνες ουσιαστικά “κόβει” το ρέμα στη μέση.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση