Η απόπειρα αυτοκτονίας που σοκάρει – Κάρφωνε το μαχαίρι στο λαιμό του – Σκληρές εικόνες [vid]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 09:28 Η απόπειρα αυτοκτονίας που σοκάρει – Κάρφωνε το μαχαίρι στο λαιμό του – Σκληρές εικόνες [vid]

Οι εικόνες στην Πάτρα από την απόπειρα αυτοκτονίας άντρα σοκάρουν. Ο παρολίγον αυτόχειρας κρατά ένα μαχαίρι και προσπαθεί να αυτοκτονήσει μπροστά στον κόσμο που περνούσε αμέριμνος.

Ένας νεαρός τον πλησιάσει με προσοχή και την κατάλληλη στιγμή με αστραπιαίες κινήσεις του βουτά το μαχαίρι και τον πετά στο έδαφος με αποτέλεσμα να τον αφοπλίσει. Ο άνδρας φωνάζει ενώ τρέχουν και άλλοι πεζοί για να τον ηρεμήσουν.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 20.00 χθες (05-12-2017) στην διασταύρωση των οδών Ραδινού και Μαιζώνος, μπροστά στην Καθολική Εκκλησία. Ο άνδρας, εντοπίστηκε να έχει ήδη αυτοτραυματιστεί στο λαιμό του.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον τραυματία , ο οποίος αρνιόταν να ανέβει στο φορείο με τους διασώστες και τους αστυνομικούς να τον ακινητοποιούν.

Πιθανόν να πρόκειται για τον 50χρονο άνδρα κουρδικης καταγωγής, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες και πάλι είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει με μαχαίρι και μέρα μεσημέρι στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου. Τότε τον είχαν αφοπλίσει με αυτοθυσία αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο.

Το βίντεο από την απόπειρα αυτοκτονίας στην Πάτρα

Πηγή: dete.gr / newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση