Αδιανόητο: Αστυνομικός εκτέλεσε την κορούλα του, τη γυναίκα του, την πεθερά του και αυτοκτόνησε

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 16:52 Αδιανόητο: Αστυνομικός εκτέλεσε την κορούλα του, τη γυναίκα του, την πεθερά του και αυτοκτόνησε

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους. 42χρονος αστυνομικός σκότωσε την γυναίκα του, την κόρη του μόλις 4 ετών και την πεθερά του.

Στην συνέχεια ο άνδρας, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο αυτό θέαμα λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι, όταν κλήθηκαν από τους συναδέλφους της συζύγου του δράστη που την αναζητούσαν από το πρωί αφού δεν είχε εμφανιστεί στην εργασία της.

Τους βρήκαν όλους νεκρούς

Οι αστυνομικοί, πήγαν στο σπίτι και όταν δεν απαντούσε κανείς παραβίασαν την πόρτα και τους βρήκαν όλους νεκρούς στον ίδιο χώρο. Από τις πρώτες ενδείξεις ο 42χρονος αστυνομικός, εκτέλεσε την κορούλα του μόλις 4 ετών, την σύζυγό του και την πεθερά του και μετά έδωσε τέλος στην ζωή του.

Η σύζυγός του ήταν γιατρός – ρευματολόγος και εργαζόταν σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων όπως επίσης και η πεθερά του.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στη γειτονιά των Αγίων Αναργύρων

Η γειτονιά της οδού Ευριπίδου στην Ανάκασα των Αγίων Αναργύρων, πάγωσε στο άκουσμα της φρικτής αυτής είδησης. Συγγενείς της οικογένειας καταφθάνουν στο σπίτι και εκτυλίσσονται σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα βρίσκονται οικονομικές και κληρονομικές διαφορές.

Ο αστυνομικός από το 1996 υπηρετούσε στην φρουρά του Μεγάρου Μαξίμου, στην συνέχεια αποσπάστηκε στην φρουρά της Βουλής και τώρα ήταν στην φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη. Το σαββατοκύριακο ο δράστης έλειπε στα Γιάννενα όπου συνόδευε τον πρώην πρωθυπουργό. Επέστρεψε σπίτι του το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο αστυνομικός είχε εξεταστεί πριν από 9 μήνες από ψυχολόγο και είχε κριθεί ικανός να κρατάει όπλο.

Επι τόπου βρίσκονται άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών για να εξακριβώσουν με βεβαιότητα τις συνθηκες κάτω από τις οποίες διαδραματίσθηκε αυτή η τραγωδία. Επίσης, ο ιατροδικαστής θα προσδιορίσει τον χρόνο θανάτου τους έτσι ώστε να καταλάβουν οι αρχές πότε έγιναν τα εγκλήματα.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση