Μαρτυρία συγγενή: Την έδερνε κάθε μέρα ο αλήτης για να πάρει μεγάλο ΙΧ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 11:46 Μαρτυρία συγγενή: Την έδερνε κάθε μέρα ο αλήτης για να πάρει μεγάλο ΙΧ

Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για την οικογενειακή τραγωδία στους Άγιους Ανάργυρους έρχονται στη δημοσιότητα. Οι μαρτυρίες ανατρέπουν κάποια δεδομένα της υπόθεσης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο Μιχάλης Χερουβείμ, αδελφός της πεθεράς και θείος της συζύγου του δράστη δεν περιέγραψε τον 42χρονο αστυνομικό ως έναν ήσυχο οικογενειάρχη, αλλά αντίθετα ως έναν άνθρωπο που εκμεταλλευόταν την οικογένειά του, ζητούσε συνέχεια χρήματα και είχε μανίες καταδίωξης.

"“Αμα θέλω τον σκοτώνω τον ‘κοντό’, έλεγε στη γυναίκα του", εννοώντας τον πρωήν πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη.

"Ο “κοντός” ήταν ο Σημίτης", είπε στον ΣΚΑΪ ο κ. Χερουβείμ, περιγράφοντάς τον αστυνομικό ως «ψυχοπαθή».

"Εγώ ήρθα από τη Νάξο προχθές, να μείνω εδώ. Αν με έβρισκε θα με σκότωνε και εμένα. Με είχε στο στόχαστρο και εμένα. Ηθελε να πάρει, λέει, αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, να το πηγαίνει στο Κολωνάκι, γιατί είχε βρει πάρκινγκ και να πάρει το μικρό η γιατρίνα η ανιψιά μου. Αυτή δεν ήθελε. Ολο λεφτά ζητούσε!".

Ο αδερφός της πεθεράς του Ζαπανιώτη κυριολεκτικά ξέσπασε μπροστά στις κάμερες, υποστηρίζοντας ότι ο δράστης ήταν βίαιος με την σύζυγό του και ότι τη χτυπούσε καθημερινά.

"Ένας εγκληματίας. Κάθε μέρα την έδερνε για να πάρει τα λεφτά ο αλήτης! Την απειλούσε με το όπλο εδώ και δυο χρόνια. Ήθελε να πάρει μεγάλο αυτοκίνητο για να πηγαίνει στο Κολωνάκι στον Σημίτη. Γι’ αυτό την σκότωσε. Και ανέβηκε η αδερφή μου επάνω και σκότωσε και την αδερφή μου. Η αδερφή μου, μου έλεγε ότι υποφέρουν. Πέθανε το παιδί της ο ανιψιός μου και ήθελε αυτός να πάρει τα μισά λεφτά", είπε χαρακτηριστικά.

Παιδική φίλη της πεθεράς του δράστη, σε κάτασταση σοκ είπε τα καλύτερα λόγια την οικογένεια του αρχιφύλακα και ειδικά για τη μητέρα και την κόρη.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση