Πέθανε ο άνδρας από τη χιονοστιβάδα που καταπλάκωσε παρέα στα Γρεβενά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 17:17 Πέθανε ο άνδρας από τη χιονοστιβάδα που καταπλάκωσε παρέα στα Γρεβενά

Η απόφαση της παρέας των snowboarders, να μπουν στο κλειστό χιονοδρομικό της Βασιλίτσας για να κάνουν το αγαπημένο τους σπορ, εξελίχθηκε σε τραγωδία!

Το πρωί, κατά τη διάρκεια της κατάβασης, παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα! Το αποτέλεσμα είναι ένας άνδρας 31 ετών από την Αθήνα να χάσει τη ζωή του.

Όπως είπε ο διοικητής νοσοκομείου Γρεβενών, Παναγιώτης Αλεξιάδης, στην εκπομπή TATIANA live: «Δυστυχώς δεν είναι καλά τα νέα. Ο τραυματίας, ο νεαρός μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το ΕΚΑΒ… Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης. Δυστυχώς μετά από περισσότερες από δύο ώρες οι προσπάθειες σταμάτησαν και δεν είναι πια μαζί μας…»

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο διοικητής στην εκπομπή, ο άτυχος άνδρας ήταν 31 ετών και πιθανότατα είχε έναν ασφυκτικό θάνατο. Δεν πέθανε δηλαδή από το χτύπημα στο δέντρο αλλά επειδή καταπλακώθηκε και έπαθε ασφυξία από τον όγκο του χιονιού που έπεσε πάνω του.

Πώς έγινε το κακό

Σύμφωνα με το το kozan και το greveniotis, το χιονοδρομικό ήταν κλειστό και η παρέα δοκίμασε να κάνει snowboard, εκτός πίστας, σε μέρος όπου το χιόνι ήταν «απάτητο». Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr, το σημείο που έγιναν όλα, είναι ανάμεσα στους δύο κεντρικούς αναβατήρες του χιονοδρομικού.

Η χιονοστιβάδα που δημιουργήθηκε, παρέσυρε δύο μέλη της παρέας, ένα εκ των οποίων χτύπησε πάνω σε δέντρο. Ο άνδρας, έχοντας πολύ χαμηλό σφυγμό, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γρεβενών, όπου οι γιατροί, προσπάθησαν να τον κρατήσουν στην ζωή, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν…

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live, kozan.gr, greveniotis, kozanimedia, ΑΠΕ-ΜΠΕ

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση