Κάλυμνος: Αυτός είναι ο νεαρός φαντάρος που έπιασε τον σταυρό μπροστά σε Τσίπρα και Καμμένο! [pic, vid]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2018 19:28 Κάλυμνος: Αυτός είναι ο νεαρός φαντάρος που έπιασε τον σταυρό μπροστά σε Τσίπρα και Καμμένο! [pic, vid]

Ο 23χρονος Μιχάλης Μαΐλλης πτυχιούχος Λογιστικής Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου που αυτή την περίοδο υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία σε Μονάδα του 5/42 ΣΕ στην Κάλυμνο, είναι ο τυχερός που ανέσυρε τον Τίμιο Σταυρό στον καθαγιασμό των Υδάτων, παρουσία του Πρωθυπουργού, στην Κάλυμνο χθες Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018.

Μιλώντας στο kalymnos-news.gr o Μιχάλης είπε, ότι βούτηξε μαζί με το δίδυμο αδελφό του Γιώργο και ότι και κατά το παρελθόν, τόσο αυτός όσο και ο Γιώργος, έχουν συμμετάσχει στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού και τον έχουν πιάσει μάλιστα στον καθαγιασμό των Υδάτων στα Βλυχάδια Καλύμνου.

Πρόκειται για δεινούς κολυμβητές , παλαιότερα υπήρξαν αθλητές στο Ναυτικό όμιλο Καλύμνου, ενώ σήμερα ασχολούνται με τις πολεμικές τέχνες και είναι αθλητές στο Τμήμα πάλης και kick boxing στον Ολυμπιακό Πειραιώς, σύμφωνα με δημοσίευμα kalymnos-news.gr.

Ο Μιχάλης και ο Γιώργος είναι παιδιά του βετεράνου Καλύμνιου καπετάνιου του «ΚΑΜΕΙΡΟΣ» Σακελλάρη Μαίλλη, αναφέρει επίσης το ίδιο δημοσίευμα από το kalymnos-news.gr

Ακόμα, μαζί με το Μιχάλη και το Γιώργο άλλοι δεκατρείς(13) τολμηροί νεαροί κολυμβητές βούτηξαν φέτος για να πιάσουν το σταυρό.

Ο νεαρός Μιχάλης Μαΐλλης είχε και τα τυχερά του, καθώς εκτός την εικόνα που του δόθηκε από την Ι.Μητρόπολη,  ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος που συνόδευε τον Πρωθυπουργό του έδωσε 10ήμερη τιμητική άδεια. 

Βίντεο από το  kalymnos-news.

 

 

Πηγή: http://kalymnos-news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση