Τρεις γραμμές e-mail η παραίτηση Ζουράρι στον Τσίπρα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 16:27 Τρεις γραμμές e-mail η παραίτηση Ζουράρι στον Τσίπρα

Το σύνηθες εκκεντρικό του ύφος ακολουθεί και στο e mail με την αναγκαστική παραίτησή του,  που έστειλε ο Κ. Ζουράρις στον πρωθυπουργό και την  Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του Κ. Ζουράρι αναφέρει: «υποβάλω την παραίτησή μου για να μην σας δημιουργώ πρόβλημα και για να είμαστε καλά, εσείς και εγώ».

Η παραίτηση-καρατόμηση Ζουράρι επήλθε μετά το σάλο και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι προσβλητικές του αναφορές στους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Αρη σε συνέντευξή του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. Το θέμα σήκωσε πρωί πρωί ο βουλευτής Πειραιά των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος ζητώντας την κεφαλί επί πίνακι του κ. Ζουράρι. Η σκυτάλη πέρασε στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ που πληροφορήθηκε ότι τα γραφεία της Θεσσαλονίκης είχαν κατακλυστεί από υβριστικά e. mail για το κόμμα και τον συνεργαζόμενο κ. Ζουράρι. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζήτησε την αποπομπή του υφυπουργού από τον πρωθυπουργό και το θέμα διευθετήθηκε με την «αναγκαστική παραίτηση» του κ. Ζουράρι. 

Το αν η παραίτηση- αποπομπή  οδηγεί σε έναν μίνι ανασχηματισμό μένει να φανεί αύριο μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου οπότε παραπέμπουν κυβερνητικές πηγές για τις αποφάσεις του κ. Τσίπρα.

πηγή: Thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση