Ζουράρις: Είχα παραιτηθεί από τις 8 Ιανουαρίου και τώρα θα πάω στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 16:06 Ζουράρις: Είχα παραιτηθεί από τις 8 Ιανουαρίου και τώρα θα πάω στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία

Κώστας Ζουράρις ξαναμίλησε και μάθαμε νεότερα για το θέμα της παραίτησής του. Μιλώντας στο ραδιόφωνο Alpha989 ο κ. Ζουράρις έριξε νέες βόμβες!

«Είμαι πολύ ανακουφισμένος», είπε ο Κώστας Ζουράρις. «Είχα παραιτηθεί ήδη στις 8 Ιανουαρίου. Είχα ένα μεγάλο πρόβλημα εγώ γιατί αιφνιδιαστικά με ανάγκασαν να πάω στην Αλβανία να υπογράψω την συμφωνία για τα βιβλία, για τα οποία είχε έρθει πέρσι η αντιπροσωπεία και κάναμε μια συμφωνία και είχαν υποσχεθεί σε τρεις μήνες ότι θα μου στείλουν τις διορθώσεις στα βιβλία για τους τσάμηδες και για τους χάρτες. Τους είπα ότι δεν θα πάω γιατί έπρεπε να πάει ο υπουργός Εξωτερικών να υπογράψει. Διέκοψαν την επικοινωνία οι Αλβανοί και δεν πρόκειται να πάω εγώ να υπογράψω, δηλαδή «γουρούνι στο σακί». Τελικά εκεί ήταν το μόνο λάθος μου, αντί να επιμείνω στην παραίτηση στις 8 Ιανουαρίου».

Ο κ. Ζουράρις αποκάλυψε ότι συμφωνεί με τον Μίκη Θεοδωράκη για το θέμα του Σκοπιανού. «Έπρεπε να παραιτηθώ από την θέση μου ως υφυπουργός γιατί τώρα πια θα είμαι στα συλλαλητήρια διότι εγώ συμφωνώ με τον Μ. Θεοδωράκη».

Για όσα είπε, υπερασπίστηκε το δικαίωμά του να υβρίζει λέγοντας: «Η σάτιρα είναι το όπλο των νικημένων, των αδυνάτων. Αντιθέτως, η άρνηση της σάτιρος υποδεικνύει δικτατορικά ή τυραννικά καθεστώτα ή τυραννικές ιδιοσυγκρασίες».

Για το αν παραμένει στους ΑΝΕΛ είπε: «Δεν έχω ιδέα από αυτά, θα τα δούμε σιγά-σιγά. Εγώ παραιτήθηκα από την κυβερνητική θέση για να διευκολύνω την κυβέρνηση».

Βέβαια, ο κ. Ζουράρις είπε ότι θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο και για την παραίτησή του είπε επακριβώς: «Δεν ζητήθηκε από κανέναν, εγώ παραιτήθηκα».

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση