Τσίπρας στην ΠΓ :Θα ξηλώσουμε το μνημόνιο και τους εκπροσώπους του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 19:22 Τσίπρας στην ΠΓ :Θα ξηλώσουμε το μνημόνιο και τους εκπροσώπους του
«Τους επόμενους 4 μήνες θα δίνουμε μάχη μέρα μέρα» είπε ο Αλ. Τσίπρας στην Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ. «Να ξηλώσουμε τους εκπροσώπους του Μνημονίου στον κρατικό μηχανισμό».
 
Εκτενής συζήτηση πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος στην ομιλία του ανέφερε πως το επόμενο διάστημα των 4 μηνών η κυβέρνηση θα δίνει μάχη μέρα με τη μέρα με στόχο, όπως είπε απευθυνόμενος στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας:
 
-Να προχωρήσουμε γοργά στις σαρωτικές μεταρρυθμίσεις για την πάταξη της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς και την ανασυγκρότηση της δημόσιας διοίκησης.
 
-να υλοποιήσουμε τη λαϊκή εντολή για άσκηση της διακυβέρνησης της χώρας, ξεκινώντας το ξήλωμα του καθεστώτος του μνημονίου και των εκπροσώπων του στον κρατικό μηχανισμό.
 
- να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε την πλατειά και πρωτοφανή λαϊκή ενότητα, υλοποιώντας το βασικό κορμό των δεσμεύσεών μας στα λαϊκά στρώματα
 
- να αξιοποιήσουμε τη γεωπολιτική δυναμική της χώρας στη διαπραγματευτική δύναμη της κυβέρνησης
 
Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε να εκλεγεί νέος γραμματέας και νέα 11μελής Πολιτική Γραμματεία στην προσεχή συνεδρίαση της ΚΕ.
 
Στις 18:00 έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για διαδικαστικά θέματα
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση